Larry King, în stare mai bună după infecția cu coronavirus. Prezentatorul TV a fost deconectat de la aparate

Ultima actualizare: 05-01-2021 09:44
Larry King, în stare mai bună după infecția cu coronavirus. Prezentatorul TV a fost deconectat de la aparate
Getty

Larry King se simte mai bine și a părăsit secția de terapie intensivă. Acum respiră singur, a precizat un purtător de cuvânt al companiei de producție pe care o deține.

 

Larry King, infectat cu coronavirus, s-a aflat în secția de terapie intensivă mai bine de o săptămână iar acum poate respira singur, a transmis un purtător de cuvânt al Ora Media, citat de publicația The Hollywood Reporter și News.ro.

În plus, jurnalistul în vârstă de 87 de ani a avut o discuţie prin videoconferinţă cu cei trei fii ai săi.

Larry King a fost internat la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles în urmă cu mai mult de o săptămână.

Prezentatorul de televiziune a suferit în 2019 un atac cerebral şi i-a fost făcută apoi o angioplastie. În 2017, el a dezvăluit că a primit tratament pentru cancer pulmonar. King a suferit un grav atac de cord în 1987, în urma căruia a fost operat.

Despre experienţa sa cu boala de inimă a scris două cărţi: „Mr. King, You’re Having a Heart Attack: How a Heart Attack and Bypass Surgery Changed My Life” (1989) şi „Taking On Heart Disease: Famous Personalities Recall How They Triumphed over the Nation’s #1 Killer and How You Can, Too” (2004).

Jurnalistul a devenit cunoscut în anii 1970 cu emisiunea radio „The Larry King Show”. Din 1985 până în 2010, el a realizat şi prezentat show-ul „Larry King Live” la CNN. Cel mai recent, a găzduit „Larry King Now” la Hulu şi RT America, din 2012 până în 2020, şi continuă să prezinte „Politicking With Larry King”.

Pentru munca sa în televiziune şi radio, Larry King a câştigat două premii Peabody, un trofeu Emmy şi zece premii Cable ACE.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO