Lacrimi si disperare la Ramnicu Sarat. Un intreg oras le plange pe cele doua surori si mama lor, ucise de un individ bolnav


Ultimul update: Miercuri 14 Mai 2014 07:05
Data publicarii: Duminica 11 Mai 2014 19:36
Categorie: Stiri actuale

La Ramnicu Sarat, trupurile celor doua surori si al mamei lor, toate ucise de un individ bolnav, au fost depuse la biserica din oras. Tot orasul s-a strans acolo, intr-un moment de solidaritate cu familia victimelor.

Bunicul patern, cel care le-a crescut de mici pe fetite si a descoperit macabra crima a fost cel care a iesit in intampinarea masinii mortuare.

"E mare durere mare pentru mine, sa ma omoare si pe mine cineva acuma, sa ma duc acolo sa le ingrijesc", spune bunica fetelor.

Duminica, trupurile Adinei si ale celor doua copile ale ei, Nicoleta si Andreea, au ajuns acasa scaldate intr-o mare de lacrimi. Cele doua familii - a femeii ucise si a criminalului - au stat fata in fata. Durerea le-a unit si nu si-au reprosat nimic. Fratele tinerei de 26 de ani a privit-o in ochi pe mama asasinului.

Mama: “Sunt crescute de mine, eu le-am sters, eu le-am hranit.
Fratele: “Stiu, mama, stiu. Ce esti mata vinovata, sau familia mea? Cu ce suntem noi vinovati, daca baiatul matale a facut treaba asta?
Mama: “Le-a omorat pe toate mama. Cum a putut?
Fratele: “Nu stiu, matale stii, matale ai fost acasa. A fost in casa matale, nu a fost in casa noastra."

Fratele Adinei, femeia ucisa de un individ bolnav, pe care voia sa-l paraseasca, a venit sa-si vada pentru ultima oara sora si nepoatele.

E prea mare necazul pentru mama mea care a venit din Italia, pentru mama mea sa vina sa-si ingroape fata, cel mai mare necaz", spune Marius Larion, fratele fetei ucise.

Barbatul abia mai are puterea sa vorbeasca.

"Eu nu pot sa condamn nici pe Florin, nici pe maica-sa, nici pe nimeni. Ce am auzit si eu e ca a fost drogat si cred ca si-a pierdut mintile. Taica-su era la poarta, si maica-sa, se auzea, nu putea sa omoare 3 persoane in acelasi timp", adauga acesta.

La biserica au ajuns zeci de oameni, unii chiar din satele invecinate. Adina si fiicele ei vor fi inmormantate marti.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO