Judecatorul din Caras-Severin suspectat ca a luat 60.000 de euro mita a fost arestat. Magistratul acuza o inscenare

Ultima actualizare: 20-10-2015 07:06

Judecatorul din Caras Severin, suspectat ca a luat mii de euro mita, si-a petrecut noaptea la audieri, iar sambata dimineata a fost arestat preventiv. Dupa ce zilele trecute procurorii l-au lasat in libertate, vineri seara l-au chemat din nou la discutii.

Asta dupa ce au obtinut aviz din partea Consiliului Superior al Magistraturii pentru incuviintarea arestarii preventive.

Rivelinio Tirica, avocatul judecatorului: "Probele sunt aceleasi, denunturi si aceleasi acuzatii: o mita mascata pentru un teren vandut de dumnealui, insa acel teren era proprietatea din partea bunicului. Credem ca nu putea luat mita pe un teren care ii era in proprietate."

Spre dimineata, instanta a anuntat ca ramane in pronuntare, iar dupa cateva ore a emis mandat.

Judecatorul Nicusor Maldea sustine ca dosarul de coruptie este o inscenare din partea unor indivizi din Resita. Acestia ar fi vrut sa se razbune, sustine el, pentru ca ar fi refuzat sa solutioneze in mod favorabil mai multe dosare in care ei ar fi fost implicati.   

Pe de alta parte, procurorii sustin ca au suficiente probe ca judecatorul s-ar fi inteles cu ei in schimbul a 60.000 de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO