Ionela Prodan a fost înmormântată. Gigi Becali: ”Important e unde pleci”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Momente dureroase pentru toţi cei care au preţuit-o pe cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan.

 

Sute de oameni au participat la slujba de înmormântare de la Cimitirul Bellu din Capitală. În aplauzele lor, artista a fost condusă joi pe ultimul drum.

Alături de familia îndoliată, au fost desigur prietenii şi mulţi admiratori ai folclorului promovat cu atâta drag de Ionela Prodan.

În ropote de aplauze, cu flori şi lacrimi în ochi, cei care au preţuit-o pe artista şi omul Ionela Prodan şi-au luat rămas bun şi au fost sufleteşte aproape de familia îndurerată.

Colegii Ionelei Prodan şi au luat rămas bun de la artistă unindu-se într-un gest incredibil şi cântând doine de despărţire.

Dimineaţă, capela cimitirului Bellu devenise neîncăpătoare. Fiicele cantareței, Anamaria Prodan Reghecamf şi Anca, venită din Statele Unite, precum şi mulţi prieteni de familie au adus rând pe rând flori şi au rămas în tăcere să se reculeagă la căpătâiul artistei.

Gigi Becali: ”Important e unde pleci, că de aici de pe Pământ, aici ce este? Frumusesțea acolo este.

În fața capelei, afară, sute de oameni s-au strâns în tăcere şi au ascultat fără murmur slujba de înmormântare.

Ionela Prodan a dus cu ea joi o parte din România bucuriei, a cântecului şi a darului, au mărturisit cei prezenţi.

Pe durata slujbei, 8 preoţi, împreună cu teologi din corul Patriarhiei, au cântat ''Hristos a inviat'' şi le-au mai alinat durerea celor prezenţi.

Preot: ”N-a plecat, a fost cu noi astăzi aici, având în evdere că a murit în perioada pascală - până la înălțare- se cântă ”Hristos a înviat”, fiind promotorul credinţei.

Acoperit cu drapelul României, dar şi cu sute de flori, sicriul Ionelei Prodan a fost aşezat în mormânt în aplauzele tuturor celor care au venit să-i aducă un gând bun şi o mulţumire pentru tot ce le-a oferit. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO