Purtatorul de cuvant al Guvernului: Nu avem date privind romani victime ale atentatului de la Istanbul

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00
explozie aeroport Turcia

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat pentru News.ro ca, pana la aceasta ora, nu sunt date referitoare la cetateni romani victime ale atentatului de pe aeropotul Ataturk din Istanbul.

"Consulatul nostru General de la Istanbul este deja in legatura cu autoritatile turce. S-a organizat o celula de criza la nivelul consulatului. La ora actuala nu avem date referitor la cetateni romani implicati. Se verifica in permanenta cu autoritatile locale. MAE a activat Call Centerul pentru orice eventualitate", a declarat Iolu pentru News.ro.

VEDETI AICI FILMUL EVENIMENTELOR

Zece persoane au fost ucise in exploziile de marti seara de pe aeroportul Ataturk din Istanbul, declara ministrul turc al Justitiei Bekir Bozdag, relateaza CNN si BBC News.

Doua explozii si focuri de arma au zguduit aeroportul Ataturkdin Istanbul marti seara, potrivit presei turce.
Mai multe persoane au fost ranite, au anuntat anterior surse oficiale.

In inregistrari video postate pe retele de socializare apar pasageri panicati in aeroport si se aud ceea ce par a fi focuri de arma, potrivit DPA.

Exploziile au avut loc in zona terminalului de plecari pentru zboruri internationale, scrie CNN.

Alte cel putin 20 de persoane au fost ranite, iar unele dintre victime erau transportate la spitale cu taxiul.

Numeroase ambulante se aflau la fata locului. Politia a deschis focul pentru a-i opri pe suspecti la un punct de intrare, potrivit Reuters.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO