Interlop prins beat la volan, circ cu polițiștii din Alexandria: "Nu mai lovi mașina"

Dată publicare: 20-01-2020 15:02
Dată actualizare: 20-01-2020 15:06


Interlop prins beat la volan, circ cu polițiștii din Alexandria:

Reprezentanții IPJ Teleorman au reacționat, luni, după apariția unei înregistrări în care un bărbat de 40 de ani, cunoscut ca făcând parte din clanul Mărmureaua, se ceartă cu polițiștii care l-au prins beat la volan.

Potrivit comunicatului, bărbatul de 40 de ani, domiciliat în județul Giurgiu, a fost depistat de către polițiști la data de 19.01.2020, în jurul orei 17:00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza municipiului Alexandria, prezentând halenă alcoolică.

Refuzând testarea cu aparatul alcooltest, bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit presei locale, cel prins băut la volan este Sandu Vijai, membru al clanului Mărmureaua, care a fost filmat de polițiști în timp ce lovește de mai multe ori autospeciala de poliție și refuză să se supună cererilor oamenilor legii.

Interlopul a lovit mașina de poliție de mai multe ori, cu pumnii, cerând să i se deschidă ușa, în timp ce o femeie îl ruga să nu mai facă acest lucru, pentru că este filmat.

La un moment dat, bărbatul pare să-l amenințe pe unul dintre polițiști, spunând: "Dacă vrei să faci rău cuiva, poți să-i faci". De cealaltă parte, polițiștii îi cer să nu mai lovească mașina.

Potrivit comunicatului citat, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO