"Un accident nefericit" care s-a transformat in crima. Procurorii au descoperit adevarul dupa 4 luni

Dată publicare: 26-11-2012 19:06
Dată actualizare: 29-11-2012 06:49


Rasturnare de situatie intr-un caz petrecut acum 4 luni in judetul Arad si etichetat drept "un nefericit accident de masina" soldat cu moartea victimei.

Atunci, un sofer beat si-a lovit un vecin, iar barbatul s-a stins dupa o agonie de trei saptamani. Pe parcurs, anchetatorii au descoperit uluiti ca de fapt au de-a face cu o crima. Cel de la volan ar fi premeditat totul. 

Victima, un barbat de 58 de ani, iesise la poarta, iar niste vecini l-au rugat sa mearga pana la ei.

Omul traversa strada cand s-a auzit un scrasnet de roti, iar el a fost izbit in plin. A tipat in timp ce era azvarlit cat colo dupa care a cazut secerat. Cel de volan era un individ care i-a fost candva prieten.

Cei doi stateau casa langa casa. Vecinii spun ca intre ei erau neintelegeri, dar nimeni nu s-a gandit ca se va ajunge la crima.

Victima a zacut trei saptamani pe un pat de spital, cu rani grave si in cele din urma s-a stins. De atunci, soferul masinii, care se urcase in acea seara baut la volan, a fost cercetat pentru ucidere din culpa. La inceputul acestei luni insa, procurorii au analizat cu mai multa atentie declaratiile martorilor.

Martorii au declarat ca au vazut victima deplasandu-se in afara partii carosabile, a accelerat, a intrat in ea, lovind-o. Martorii i-au auzit certandu-se, erau tensiuni intre ei si au auzit cand a zis ca o sa-l izbeasca.

Familia celui acuzat neaga acest scenariu.

Principalul suspect isi sustine si el nevinovatia insa, dosarul sau a fost incadrat acum la omor si ar putea primi pana la 20 de ani de inchisoare.

Tags: accidente, crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO