Incident înfiorător. Un bătrân care se odihnea pe o bancă, rănit grav de un motociclist

Dată publicare: 11-03-2019 18:58
Dată actualizare: 12-03-2019 10:04


Incident înfiorător într-un parc din Baia Mare. Un bărbat de 75 de ani, care se odihnea pe o bancă, a fost rănit grav de un motociclist care fugea de poliție.

Tânărul în vârstă de 22 de ani nu are permis de conducere. Polițiștii i-au făcut semn să oprească în trafic, dar el și-a continuat în viteză drumul. Ajuns în parc, a făcut slalom printre copiii și adulții care se plimbau.

La un moment dat, nu a mai controlat motocicleta și l-a lovit pe bătrân. Și motociclistul a fost rănit în urma impactului. Urmărirea a fost surprinsă de camere de supraveghere.

Poliţiştii din Baia Sprie au pornit pe urmele motociclistului după ce l-au văzut că circulă cu viteză. L-au oprit în trafic şi au aflat că nu are carnet. Speriat, tânărul de 22 de ani a accelerat motorul şi a fugit, cu echipajul după el.

Cursa a ţinut kilometri întregi până când motociclistul a ajuns în oraşul Baia Mare. Martorii spun că a trecut cu viteză prin parc printre copii şi oameni. Pe bătrânul de pe bancă, un bărbat de 75 de ani, pur şi simplu l-a spulberat. În urma impactului şi motociclistul a suferit răni grave, dar era conştient atunci când au venit medicii de pe ambulanta.

În goană nebună, tânărul a spulberat pur şi simplu două bănci din parc.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis pe numele tânărului aflat pe motocicletă.

Agent şef principal Ionel Filip Biroul Rutier Baia Mare: "A fost identificat conducătorul motocicletei, un tânăr de 22 de an idin Baia-Mare care, din pimele verificări, se pare că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule."

Bătrânul rănit de tânăr se află la terapie intensivă în comă profundă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO