Închisoare pe viață pentru un recidivist din Botoșani, care a comis o dublă crimă

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Închisoare pe viaţă: aşa au decis marți după-amiază magistraţii tribunalului din Alba în cazul tânărului de 24 de ani din Botoşani, judecat pentru dublă crimă.

Anul trecut, el a ucis cu sânge rece o femeie în vârstă de 80 de ani din Alba Iulia şi l-a bătut crunt pe fiul ei. Iar la două zile distanţă, tânărul a ajuns în Botoşani, unde a omorât o altă femeie.

Crima înfiorătoare a avut loc pe 14 iulie 2017, când tânărul, ajuns în Alba Iulia de puţin timp, a intrat prin spatele casei femeii şi a omorât-o.

Apoi, l-a atacat pe fiul acesteia, l-a bătut crunt şi a furat 4300 de lei, haine şi încălţăminte.

După două zile, tânărul a ucis o altă femeie în vârstă de 71 de ani din Botoşani. A intrat în locuinţa ei ca să o jefuiască, dar a fost surprins de proprietară şi a omorât-o.

După câteva zile, a fost prins de poliţie în zona Botoşani. Marți, magistraţii au decis condamnarea lui la detenţie pe viaţă. În plus, tânărul este obligat să plătească daune morale în valoare de 250 de mii de lei.

Sentinţa poate să fie atacată la Curtea de Apel în termen de zece zile. Individul este recidivist: a mai fost condamnat în trecut la închisoare pentru viol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO