Incendiu de proportii intr-un sat din Botosani. Masinile pompierilor s-au blocat in glodul de pe drum

Ultima actualizare: 10-03-2017 06:52
Barbat din Botosani, in stare grava la spital dupa...
Incendiu de proportii intr-un sat din Botosani. Ma...

Flacari uriase au cuprins o casa din comuna Mihalaseni, judetul Botosani.

Interventie extrem de dificila a pompierilor botosaneni care au fost solicitati sa stinga un incendiu izbucnit la o locuinta. La doar cateva sute de metri de locul interventiei, una dintre masinile de interventie a ramas impotmolita in noroi pe un drum de acces, iar militarii au fost nevoiti sa intinda furtune prin curtile oamenilor ca sa potoleasca valvataia.

Incendiul a avut loc in comuna Mihalaseni din judetul Botosani. Casa unui batran de 81 de ani a luat foc in timp ce proprietarul si fiul sau erau prin curte cu treburi. Cand au observat flacarile, au sunat imediat la 112 pentru a acere ajutor.

La fata locului au pornit trei masini de pompieri insa, la numai 300 de metri de locul incendiului, prima masina a ramas impotmolita in noroi pe un drum impracticabil. Pompierii au fost nevoiti sa improvizeze si au intins peste 200 de metri de furtun prin curtile oamenilor in speranta ca vor mai putea salva ceva din locuinta.

In cele din urma, in zona a ajuns si un buldoexcavator care a reusit sa tracteze una din masini cat mai aproape de locuinta insa, era mult prea tarziu ca sa mai poata fi salvata. Totusi, echipele de interventie au reusit sa limiteze extinderea si la gospodariile din jur. Pompierii sustin ca cel mai probabil, flacarile au pornit de la un scurt circuit electric.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO