Inca o lovitura pentru Cristian Cioaca. Ce a declarat in instanta un fost coleg de serviciu

Ultima actualizare: 03-10-2013 06:54
Inca o lovitura pentru Cristian Cioaca. Ce a decla...
Inca o lovitura pentru Cristian Cioaca. Ce a decla...

O noua zi de judecata pentru Cristian Cioaca. La Curtea de Apel din Pitesti este in plina desfasurare procesul in care fostul politist este acuzat de uciderea fostei neveste, avocata Elodia Ghinescu.

La termenul de astazi au fost citati mai multi martori dar numai doi s-au prezentat. Cea mai asteptata marturie era cea a fostei bone pe care o aveau sotii Cioaca-Ghinescu. Citata tocmai in Italia, unde lucreaza in acest moment, femeia nu a venit la termenul de astazi.

Mai sunt audiati un fost coleg de serviciu al inculpatului, un politist care ii este si fin lui Cioaca. Acesta a povestit ca, la doar trei zile dupa asa-zisa disparitie a Elodiei, el a fost in apartamentul celor doi si a vazut poseta fostei avocate, in care Cioaca a gasit bani si acte de identitate.

Asta inseamna ca femeia nu a fugit de acasa, asa cum sustine inculpatul. Urmeaza la audieri si sefa lui Cristian Cioaca, iar pentru restul martorilor este posibil ca instanta sa dispuna aducerea lor la proces cu mandat.

Va reamintim ca o prima instanta l-a condamnat deja pe fostul politist la 25 de ani de inchisoare pentru omor si profanare de cadavre.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO