Inarmat cu un cutit de bucatarie, a jefuit o benzinarie, imediat ce casa de marcat fusese golita

Ultima actualizare: 12-03-2013 07:08

Patima pentru jocurile de norc l-a impins pe un tanar din Satu Mare sa faca o nerozie. Si-a acoperit fata si, inarmat cu un cutit de bucatarie, a navalit intr-o benzinarie.

I-a lovit pe angajati si i-a amenintat cu moartea, insa ce nu stia el e ca si-a ales un moment prost. Casa de marcat fusese golita, cu doar cateva minute inainte de atac. 

Atacul a fost surprins de camera de supraveghere instalata in benzinarie. Tanarul, cu un fular pe gura si gluga trasa pe ochi, da navala si agita violent un cutit. Pentru a fi si mai convingator, hotul loveste mobilierul si arunca lucrurile casierului pe jos.

Benzinaria se afla intr-o zona industriala, inchisa pe timp de noapte, asa ca talharul credea ca da lovitura. Banii din casa de marcat fusesera insa dusi in seif de cei doi angajati.

La reconstituire, tanarul de 26 de ani le-a spus anchetatorilor ca avea nevoie disperata de bani pentru jocurile de noroc.

Barbatul nu se afla la prima abatere, insa pana acum le-a scapat politistilor. A jefuit in 2009 si 2012 magazine de cartier, de unde a plecat cu sume mici. El a fost retinut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO