Soferi pistolari. Dispute in trafic rezolvate cu arma in mana in Romania

Ultima actualizare: 19-10-2012 10:07

Doua incidente extrem de grave produse luni dimineata la Bailesti in Dolj si in Drobeta Turnu Severin ne atrag atentia ca tot mai multi soferi isi rezolva disputele din trafic cu arma in mana.

In urma altercatiilor de astazi, cinci tineri au ajuns la spital cu plagi impuscate, iar unul dintre ei urmeaza sa fie operat.

Primul incident a fost cel din Bailesti, in judetul Dolj, unde doi soferi s-au sicanat in trafic si apoi s-au dezlantuit unul impotriva celuilalt, ajutati si de pasagerii din masinile lor.

Atacat cu pietre, unul dintre soferi a scos pistolul cu bile si a tras patru focuri, unul in plan vertical si trei in directia rivalilor. Doi tineri de 17 si 23 de ani au fost raniti si au ajuns la spitalul din Craiova. Unul este ranit usor, iar celalalt urmeaza sa fie operat pentru extragerea corpului strain.

Impuscaturi s-au auzit in aceasta dimineata si la Drobeta Turnu Severin. Incidentul a avut loc duminica seara la intersectia strazilor Calomfirescu si Mihai Eminescu din Drobeta Turnu Severin.

Un sofer a rabufnit dupa ce a reusit sa opreasca masina in ultimul moment si sa evite trei tineri care au traversat strada prin loc nepermis. A urmat un schimb dur de replici si, dupa ce s-a trezit cu parbrizul spart, soferul a scos pistolul si a tras.

Cei trei tineri au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale dar nici unul nu a ramas internat. Politistii cerceteaza acum ambele incidente.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO