Impact fatal. Doi tineri morti si unul in coma, dupa ce au intrat cu masina intr-un camion

Ultima actualizare: 19-10-2012 11:34

Doi tineri de 20 si 21 de ani au pierit vineri seara la Satu Mare, cand masina lor s-a izbit de un camion. Moartea ii da tarcoale si celui de-al treilea, transportat in coma profunda la Cluj, in speranta ca medicii de aici vor reusi o minune.

Vina o poarta cel care conducea, sofer de cateva luni. A intrat intr-o depasire fara sa-si dea seama ca nu mai are cum sa revina pe banda lui si sa evite ciocnirea.

Pentru tanarul de 21 de ani, care statea pe scaunul din dreapta, fiul unui politist din oras, recent pensionat, minutele de dupa accident nu au mai contat. Medicii l-au gasit fara suflare, incorsetat in masina distrusa de impact. Ceilalti doi prieteni inca mai suflau, asa ca s-au inceput procedurile de resuscitare. La spital, insa, unul dintre ei a cedat.

Pentru cei trei, prieteni din copilarie, ziua de ieri trebuia sa se termine la o terasa din oras. Soferul insa, a incalcat o regula elementara de circulatie: a depasit pe un pod si inca in mare viteza.

Tanarul aflat in moarte cerebrala, student la medicina veterinara in anul doi, a fost transportat la azi-noapte cu un avion militar la Cluj, unde parintii spera ca medicii vor reusi sa-l salveze.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO