Imagini din arhiva cu doctorita Laura Vizireanu. Baiatul de 9 ani al femeii nu intelege ce s-a intamplat cu mama lui

Ultima actualizare: 20-12-2014 08:25

Doctorita Laura Vizireanu nu a trait decat 39 de ani. A pierit la datorie si s-a intors acasa la Braila, in sicriu. Zeci de rude si prieteni au asteptat sosirea convoiului funerar la Catedrala Nasterea Domnului.

Cel mai vitregit de soarta este baietelul ei, de 9 ani, care abia poate intelege ce s-a intamplat cu mama lui si plange necontenit.

Trupul neinsufletit al doctoritei Laurei Vizireanu a fost depus in capela Catedralei Nasterea Domnului din Braila, orasul ei natal. Impietrita de durere, mama ei a urmat sicriul purtat pe umeri de colegii de la Inspectoratul pentru situatii de urgenta.

Langa sicriu s-au aflat si baietelul doctoritei, Andrei, in varsta de 9 ani, si fostul ei sot, seful Inspectoratului Judetean de Politie Braila, Mircea Vizitiu, de care divortase anul trecut.

Reporter: Cand ati vorbit ultima data cu ea la telefon?

Mama doctoritei: Nu are importanta. Nu mai am copil, nu cand am vorbit. Nu mai am copil, nu mai am fata.

"Un medic deosebit, un suflet de aur, dedicata meseriei, asta e. O pierdere mare. Extraordinar de mare", a spus o cunostinta a femeii.

Laura Vizireanu era gata oricand sa plece in misiune, ca sa salveze o viata in orice clipa. Toata lumea o iubea pentru sufletul ei mare. Cand a auzit de tragedie, Alexandra, cea mai buna prietena a ei, cu care lucrase la SMURD, a venit de acasa la locul accidentului si i-a ajutat pe salvatori. La un moment dat, chiar ea a continuat manevrele de resuscitare intr-o lupta disperata cu destinul.

Prietena doctoritei a sperat pana in ultima clipa ca o va salva, mai ales atunci cand, dupa 45 de minute de eforturi disperate, inima Laurei a inceput sa bata din nou. Insa nu pentru mult timp.

"E un lucru pe care nu mi l-as fi dorit, dar, din pacate, s-a intamplat. E cred ca partea cea mai grea din profesia asta. Niste colege minunate. Cred ca acum cerul a mai capatat niste ingeri", a spus medicul Alexandra Cojocaru, prietena Laurei.

Laura Vizireanu va fi inmormantata joi, la Braila.

Citeste si: CINE trebuia sa salveze echipajul SMURD? Barca nu avea cheie, Mazare da vina pe iarna, iar o echipa a fost oprita de ... lege

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO