IMAGINI camera de supraveghere. Un sofer si fetita lui, la un pas de moarte din cauza unor cai uitati in mijlocul drumului

Ultima actualizare: 22-09-2014 07:01

Animalele lasate nesupravegheate pe sosele Romaniei au dus de multe ori la adevarate tragedii. Chiar si asa, nimeni nu pare sa fi invatat lectia. Recent, in Salaj, un sofer si fetita lui au fost la un pas de moarte din cauza unor cai uitati in drum.

Infricosat, omul a franat violent, dar pentru ca asfaltul era umed, a derapat si s-a oprit in peretele unei constructii.

Accidentul surprins de camerele de supraveghere s-a petrecut la iesirea din localitatea Fildu de Jos, in judetul Salaj. Afara ploua, asa ca in momentul in care soferul a franat brusc, masina a derapat si a intrat intr-o constructie aflata pe marginea drumului. Omul a incercat sa evite cei doi cai iviti de nicaieri, dar a riscat enorm.

Alexandru Dorel Lingurar, soferul dubitei: "Vreau sa trag un semnal de alarma, sa nu mai lase lumea animalele pe drum."

Fetita de 13 ani, care se afla in duba langa tatal ei a fost ranita usor. Chiar daca soferul a evitat o tragedie, tot a ramas fara permis si este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum. In plus, reparatiile masinii l-au costat 8.000 de lei. Lucrurile puteau sta, insa, mult mai rau.

"Animalele astea mereu sunt aici, se putea intampla o tragedie, ca fetitele noastre mereu se joaca aici. Eram inauntru si am iesit si domnul tocmai ce se dadea jos si animalele erau inca pe drum", spune o localnica.

Politistii l-au gasit pe proprietarul cailor si l-au amendat cu 300 de lei, pentru ca i-a lasat liberi in sosea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO