Horoscop 7 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii vor întâlni pe cineva special


Ultimul update: Duminica 07 Iulie 2019 07:52
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2019 07:40
Categorie: Stiri actuale

O zi reuşită. O să fim poate mai conștiincioși, mai îndatoritori decât de obicei față de cei care joacă un rol important în viaţa noastră şi o să vedem imediat rezultatele.

 

Vibraţia zilei este 7 şi o să analizăm în profunzime un lucru înainte de a trage o concluzie.

Horoscop 7 iulie 2019 RAC

O ieşire în lume la un spectacol, o ceremonie o să vă facă să uitaţi de toate angoasele, o să vă revigoreze. Se pare c-o să vă respectaţi promisiunea de a vă achita de o obligaţie morală, să-i faceţi o vizită cuiva care locuieşte mai departe sau să asiguraţi transportul spre mare, munte.

Horoscop 7 iulie 2019 LEU

Poate reluaţi un sport de agrement, luaţi lecţii de şofat, de condus vreo ambarcaţiune, de înot, daţi refresh musculaturii. Voi o să puteţi recupera nişte relaţii şi de prietenie şi de afaceri şi o să vă meargă bine şi în cuplu, o să faceţi echipă şi n-o să mai lăsaţi să vă afecteze părerile altora.

Horoscop 7 iulie 2019 FECIOARĂ

Poate pregătiţi o masă de duminică şi-i invitaţi pe toţi cei din familiea lărgită să fie de jur împrejurul mesei, ca să va-ncarcati bateriile. Se poate să fiţi invitaţi la un eveniment festiv, dar puteţi face şi voi nişte pregătiri pentru musafirii de diseară şi o să petreceţi câteva ore minunate împreună.

Horoscop 7 iulie 2019 BALANŢĂ

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care-l are pe vino-ncoace şi o să fie o atracţie reciprocă - e de perspectiva relaţia. Sunt câţiva prieteni care insistă să vă-ntâlniţi, poate la malul mării, sau altundeva, de comun acord şi o să vă puneţi în temă cu nişte noutăţi care-or să vă fie de folos.


Horoscop 7 iulie 2019 SCORPION

Se poate să ieşiţi la masă cu partenerul de cuplu c-aveţi de luat nişte decizii legate de o mutare, la alt domiciliu, poate şi în alt oraş. Poate daţi o fugă la rudele din alt oraş să vă bucuraţi de o zi de naştere, de botezul unui copil, sau poate se căsătoreşte cineva din familia lărgită.


Horoscop 7 iulie 2019 SĂGETĂTOR

Poate-o s-ajungeţi, în sfârşit acolo unde v-aţi propus anul trecut sau mai de curând şi o să fie distracţie. O să vă invite cineva la o plimbare şi poate fi un bun început pentru o relaţie, care promite să fie stabilă şi să ducă şi la căsătorie până la sfârşitul anului.


Horoscop 7 iulie 2019 CAPRICORN

O atmosferă mai caldă în relaţia de cuplu şi-o să daţi deoparte toate grijile şi o să vă faceţi program de ieşit în oraş. Au loc ceva evenimente mondene şi o să vă prindă bine să daţi pe-acolo să fiţi văzuţi, să strângeţi nişte relaţii şi să găsiţi nişte portiţe pe linie profesională.


Horoscop 7 iulie 2019 VĂRSĂTOR

E posibil să-ntâlniţi pe cineva la un party şi să se lege o prietenie care să se transforme într-o relaţie sentimentală, de durată. Poate vă implicaţi în partea organizatorică a unei competiţii sportive, artistice şi o să căpătaţi experienţa şi poate şi bani, ori alte avantaje.


Horoscop 7 iulie 2019 PEȘTI

O să revină cineva dintr-o fostă relaţie, cu gândul de împăcare şi o să vedeţi în perspectiva cum ar arăta viaţa voastră. O să vă daţi întâlnire cu cineva care insistă de multă vreme să vă vedeţi, dar n-oţi fi avut timp, sau poate eraţi într-o relaţie şi nu poate fi vorba despre un tete a tete.

Horoscop 7 iulie 2019 BERBEC

I-oți fi promis cuiva că-i faceţi o vizită şi o să vă ţineţi de cuvânt dacă nu sunt nişte obligaţii de familie care să vă ţină acasă. Poate daţi o raită pe la piaţa să faceţi aprovizionarea, şi o să vă-ntâlniţi spre după amiază şi cu prietenii să beţi o cafea, să staţi la poveşti.


Horoscop 7 iulie 2019 TAUR

Poate se autoinvită cineva care spera să reparaţi o căsnicie, o relaţie de cuplu şi dregeţi voi busuiocul. O să dispuneţi de nişte bani ca să vă duceţi cu copiii într-un parc de aventură, să descarati toate acumulările negative, să puneţi şi musculatura în mişcare şi creierul.

Horoscop 7 iulie 2019 GEMENI

Se poate să faceţi o trataţie la voi acasă pentru c-aţi reuşit la un examen, v-aţi logodit ori copilul a trecut cu bine clasă, cu coroniţă. Invitaţii la plimbare, în vizite, pe la spectacole o să primiţi şi puteţi trece pe la toate, în fugă, aşa şi să vă-ntoarceţi cu o stare de bună dispoziţie acasă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO