Horoscop 12 ianuarie, cu Neti Sandu. Săgetătorii își schimbă viața sentimentală

Ultima actualizare: 13-01-2022 06:58

Horoscop 12 ianuarie, cu Neti Sandu. E un echilibru pe cer și ne alimentăm și noi de sus ca să ne facem viața mai ușoară, să-nțelegem ceva din ea.

Vibrația zilei este 3 și dacă o să spunem lucrurilor pe nume o să ne eliberăm de poveri.

Horoscop 12 ianuarie CAPRICORN

O să puteți repara o căsnicie, o relație sentimentală și să vă meargă și mai bine în relația de doi. O să primiți confirmări și se-anunță câștiguri, o să vă bucurați de niște privilegii și o s-o duceți mult mai bine din punct de vedere financiar.

Horoscop 12 ianuarie VĂRSĂTOR

Se poate să vă treziți cu un musafir și să vă faceți planuri de plecat pe undeva la sfârșit de săptămână, să vă aerisiți. Sunteți pe punctul de a demara un proiect care să v-aducă în centrul atenției, că-oți fi atins un prag al maturității profesionale și lumea o să vă aplaude performanțele.

Horoscop 12 ianuarie PEȘTI

Se poate să vi se propună o funcție, să dați, sau nu concurs și ceva bun trebuie să se-ntample că e anul vostru special. Multe lucruri se-așază în favoarea voastră și o să ieșiți la rampă cu ceva nou care să vă dea o altă direcție, și să relaționati cu oameni diferiți.

Horoscop 12 ianuarie BERBEC

Poate va trebui să faceți o deplasare ca să găsiți soluții pentru problemele de serviciu, că prin telefon, teleconferință n-a fost, suficient. Pare să fie o zi bănoasă și să vă mai luați una alta pentru casă, faceți aprovizionarea și o să țineți cont de tot ce v-au rugat ai voștri.

Horoscop 12 ianuarie TAUR

Vă invită cineva la o plimbare, la sfârșit de săptămână, într-o excursie ca să schimbați aerul, peisajul și să mai schimbați o vorbă. Noutăți, la voi! Se vine cu o ofertă de lucru pe bani frumoși, cu perspective cu bătaie lungă și o să vă puteți dezvolta pe parcursul anului dacă o să acceptați.

Horoscop 12 ianuarie GEMENI

E posibil să luați niște bani și să vă cumpărați un bilet de cazare într-o stațiune turistică – poate vă duceți la schi. Or să vă preseze niște angajatori să lucrați împreună și dacă e îmbietoare oferta, o să vă dați acordul și mai vedeți ce se-ntâmplă în următoarele luni.

Horoscop 12 ianuarie RAC

E posibil s-aveți o discuție serioasă cu șefii și să vă impuneți punctul de vedere că nu păreți de acord cu unele decizii. E cineva apropiat care o să insiste să păstrați relația de cuplu, chiar dacă v-o fi greșit cu ceva și dacă puteți trece peste o să vă puteți redresa din punct de vedere afectiv.

Horoscop 12 ianuarie LEU

O să vă târguiți cu un angajator și o s-o țineți pe-a voastră până o să obțineți ce considerați că meritați. E posibil să apară cineva în viața voastră sentimentală și va fi o șansă pentru voi să mai renunțați la lucrurile care vă dăunează, la un defect, ca o purificare.

Horoscop 12 ianuarie FECIOARĂ

Cineva de care v-ați separat insistă să reluați povestea de iubire și să ștergeți cu buretele ce n-a mers ca lumea. Poate o să apelați la economii ca să vă luați ceva util pentru casă și să le asigurați și copiilor un cadru adecvat de studiu și poate și vouă ca să lucrați de-acasă.

Horoscop 12 ianuarie BALANȚĂ

Poate vă mutați pentru o vreme în altă locuință și o renovați, sau reamenajați interiorul ca să fie totul fresh. Se poate să vă duceți la un interviu, poate-aveți de dat un examen și o să vă învingeți emoțiile că sunteți, totuși, stăpâni pe situație și-o să iasă bine.

Horoscop 12 ianuarie SCORPION

Poate-o să va puneți la punct cu o materie c-aveți examen, sau o să-i ajutați pe copii la lecții, e accent puternic pe studii. Întrevedere cu cineva care vine cu o idee de afaceri și poate luați în serios oferta ca să aduceți bani în plus la bugetul familiei, să vă puteți mișca.

Horoscop 12 ianuarie SĂGETĂTOR

O să apară o schimbare-n viața voastră sentimentală și totul o să contibuie la o metamorfoză vizibilă. Pot veni ceva bani de la serviciu și să cumpărați ceva scump, dacă mai scoateți și de la rezerve o sumă, c-oți fi găsit o mașină, sau vreo piesă de mobilier.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO