Gigi Becali s-a oferit sa ajute financiar familia lui Corneliu Vadim Tudor, insa a pus conditii. Reactia fiicelor

Ultima actualizare: 21-09-2015 07:01

Omenos, dar cu masura, Gigi Becali este gata sa le ajute financiar pe vaduva lui Vadim Tudor si pe cele doua fete ale acestuia.

A precizat insa ca nu il interseaza si cainii pe care politicianul ii crestea cu dragoste. In fata acestei situatii, una dintre fiice a refuzat politicos oferta si i-a rugat pe oamenii care iubesc animalele sa le sprijine cu hrana pentru adapost. Un posibil sprijin pentru maidanezi promite insa Oana Zavoranu, care se impacase cu Vadim, si vrea sa faca ceva in memoria lui.

Gigi Becali: "Ori vrei sa supravietuisti, ori vrei sa tii caini. nu ma obliga nimeni. O fac din dragoste, ajut dar nu dau banii mei la caini"

Gigi Becali ar vrea sa le ajute pe fetele si pe vaduva lui Corneliu Vadim Tudor insa pune conditii. Nu ar vrea ca din banii lui sa manance si maidanezii fostului europarlamentar. In aceste conditii cele trei femei au hotarat sa refuze elegant orice sprijin.

Desi putini se asteptau un sprijin pentru cei 100 de caini salvati de politician vine de la Oana Zavoranu care a anuntat ca este dispusa sa plateasca si astfel sa fie ingrjiti mai departe.

S-a ajuns in aceasta situatie delicata la doar doua zile dupa ce Becali a mers la catafalcul lui Vadim Tudor.

Doina Vadim: "Toata lumea s-a ofeit sa ne ajute. Dar dl Becali a zis ca daca avem nevoie, as fi vrut daca as putea sa le angajez pe fete undeva ... televiziune sau oriunde ..."

Lidia Vadim: "Ramane la latitudinea lui. Ii multumim.”

Gigi Becali a povestit ca a cautat deja la Parlamentul European o slujba pentru fiica cea mare. Pentru ca intr-un fel se simte dator.

Becali s-a documentat si in legatura cu un proiect de lege care stabileste in ce conditii sotia poate prelua pensia sotului, fost parlamentar. n acest caz vaduva chiar ar fi avut nevoie de ajutor, dupa cum a explicat chiar ea.

Doina Vadim: "Eu sunt casnica, am stat acasa si m-am ocupat de el, de fete, eram un fel de secretara pentru el."

Si senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu este dispus sa faca ceva. Ar putea sa le ia pe cele doua tinere la cabinetul lui din Parlament.

La randul sau un milionar romano-american si-a manifestat sprijinul si a anuntat ca va trimite o anumita suma familiei indoliate. Iar ofertele de acest fel nu inceteaza sa apara dupa cum povestesc fetele tribunului. Toate vin insa prea tarziu pentru Corneliu Vadim Tudor. Pana sa se stinga politicianul a avut probleme financiare grave despre care a scris si pe pagina sa de Facebook.

"Niciodata n-am fost mai mihnit ca acum. Si nu atit lipsa banilor imi amaraste sufletul, cit abrutizarea societatii romanesti. Unde te duci, unde te-ntorci, numai porci! Fiecare isi vede de interesul lui. Daca te pune necuratul sa ceri cuiva o suma de bani imprumut, vezi cum s-au ticalosit oamenii: te amina prietenul, sau cunostinta, o vreme, te duce cu vorba, dupa care dispare ca magaru-n ceata. Ii lasi vorba sa te sune, dar, pauza - omul e ca si mort. Ce primitivi!", scria el pe Facebook.

Oana Zavoranu, care se impacase cu Vadim de putina vreme, a confirmat ca acesta era sufocat de probleme. De altfel, multi dintre cei aflati intr-un razboi al declaratiilor cu Vadim Tudor s-au impacat cu acesta in ultimele luni. Poate ca politicianul simtea ca se apropie sfarsitul, si a incercat sa-si usureze sufletul.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO