Ghinionul a dus la o tragedie, in Dambovita. Un tanar a murit dupa ce i-a explodat un cauciuc de la motocicleta

Ultima actualizare: 20-03-2014 00:28

Un ghinion teribil i-a adus moartea unui tanar de 21 de ani, din Dambovita. Se plimba cu motocicleta, cand se pare ca un cauciuc i-a explodat si l-a aruncat in aer.

Ceea ce a urmat este cutremurator: s-a rostogolit de mai multe ori, a lovit un cap de pod si un gard, apoi s-a izbit violent intr-un stalp. Medicii au incercat din rasputeri sa-l readuca pe tanar la viata, insa manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

Accidentul s-a petrecut in localitatea Branistea, din judetul Dambovita. Tanarul de 21 de ani era student si avea pasiunea motoarelor. Ceea ce s-a intamplat, spun prietenii lui, este cel putin ciudat. Pe sosea nu existau urme de franare, motocicleta nu a iesit in decor, insa, dintr-o data, tanarul a sarit, la propriu, in aer. Singura explicatie plauzibila, spun ei, ar fi o explozie la unul din cauciucuri.

Martorii povestesc ca motocicilistul s-a rasturnat de cateva ori in aer, iar apoi s-a auzit o bubuitura puternica. Au iesit imediat din case sa-i acorde ajutor. Si-au dat seama ca este in stare critica si au sunat la 112.

"Cred ca a luat ceva de pe sosea, ca altfel nu avea cum sa explodeze. Cauciucurile de la motor sunt foarte groase pe centru. Ceva care a intepat cauciucul...", spune un martor.

Motociclistul s-a izbit de un cap de pod, apoi a fost aruncat intr-un gard de beton si intr-un stalp.

Doctor Carmen Marcu, UPU Titu: "Ambulanta ni l-a adus in stop cardio-respirator, cu leziuni grave, incompatibile cu supravietuirea. Dupa 40 de minute de manevre de resuscitare, s-a declarat decesul".

Politistii vor cere o expertiza tehnica pentru a stabili daca, intr-adeva, o explozie la cauciuc a provocat nenorocirea. Anul trecut, tanarul a avut permisul suspendat cateva luni pentru viteza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO