FOTO Accident între o mașină și un autocamion, în Ciorogârla. Un tânăr de 26 de ani a murit

Ultima actualizare: 17-01-2022 20:48
accident ciorogarla

Un accident între o mașină și un autocamion s-a produs, luni, pe DJ 601- Ciorogârla. Un tânăr în vârstă de 26 de ani și-a pierdut viața.

 

„În această seară, în jurul orei 18:45, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DJ 601- Ciorogârla, avut loc un accident rutier între două vehicule.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii din Bragadiru și ai Serviciului Rutier Ilfov au constatat faptul că, pe DJ 601-Ciorogârla, un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare conducătorului autoturismului, în vârstă de 26 de ani, însă, ulterior, a declarat decesul victimei.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză au fost anunțați și lucrători din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, pentru efectuarea de activități din competență.

La acest moment, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov desfășoară activități specifice, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO