Fostul deputat Titi Holban şi soţia sa, răniţi într-un accident rutier, în Buzău

Dată publicare: 08-09-2017 12:39
Dată actualizare: 11-09-2017 15:56


Titi Holban

Fostul deputat PNL Titi Holban şi soţia sa au fost răniţi, vineri, într-un accident rutier pe DN 2, la Poşta Câlnău, după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod.

UPDATE Fostul deputat Titi Holban va fi transferat cu ambulanţa la un spital din Capitală, după ce în urma accidentului a suferit mai multe răni în zona capului şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Potrivit directorului Spitalului Judeţean Buzău, Claudiu Damian, starea fostului deputat Titi Holban este stabilă, însă el va fi transferat la un spital din Bucureşti cu o ambulanţă, după ce s-a observat că ar fi suferit o fractură de piramidă nazală şi va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

De asemenea, sursa citată a mai precizat că soţia fostului deputat va fi externată. Ea a suferit o fractură de claviculă care nu necesită intervenţie chirurgicală şi care nu îi pune viaţa în pericol.

 

Nu se ştie încă exact cauza producerii, dar se pare că o piesă desprinsă dintr-un TIR s-ar fi desprins şi ar fi lovit maşina în care se afla fostul parlamentar împreună cu soţia, informează news.ro.

Potrivit poliţiştilor, cei doi se aflau într-un autoturism şi se îndreptau dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău. La intrarea în localitatea buzoiană Poşta Câlnău, nu se ştie din ce motiv, fostul deputat de Buzău a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina intr-un cap de pod.

Potrivit primelor informaţii, se pare că o piesă desprinsă dintr-un TIR care circula în faţa autoturismului fostului parlamentar s-ar fi desprins şi ar fi lovit maşina în care se afla împreună cu soţia.

Atât fostul parlamentar cât şi soţia sa au fost răniţi în urma accidentului. Ei au fost transportaţi de urgenţă la spital cu ambulanţele, fiind evaluaţi de către medici. Potrivit acestora, cei doi ar avea leziuni care nu le pun viaţa în pericol.

Investigaţiile medicale la fel ca şi cele ale poliţiştilor sunt încă în curs de desfăşurare. Între timp, Traficul pe DN 2 E, la Poşta Câlnău se desfăşoară dirijat.

Titi Holban a fost desputat PNL de Buzău, ales în 2012, însă nu şi a dus la capăt mandatul intrucât a fost suspsendat urmare a unor acuzaţii penale. Instanţa l-a condamnat definitiv, anul trecut, la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă.

El este fratele fostului primar al oraşului Râmnicu Sarat, Viorel Holban.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO