Fostă profesoară, descoperită moartă. Ar fi făcut infarct în timp ce era jefuită


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 12 August 2018 17:57
Categorie: Stiri actuale

O fostă profesoară din Bistriţa Năsăud a fost găsită fără suflare în casă. Fiica ei, îngrijorată că nu mai ştia nimic despre ea, a intrat în locuinţă pe o fereastră lăsată deschisă, căci uşa de la intrare era încuiată pe dinăuntru.

Poliţiştii chemaţi de urgenţă au descoperit că victima, de 69 de ani, a fost jefuită şi a murit, cel mai probabil, pentru că de spaimă, a făcut infarct!

Fosta directoare a şcolii din comună natală - Șieu din Bistriţa Năsăud - nu a mai fost văzută de miercuri. Toate geamurile casei erau larg deschise, dar uşa de la intrare era închisă pe dinăuntru. Fiica profesoarei i-a rugat pe 2 vecini să o ajute să intre. Şi a găsit-o pe mama ei, fără suflare, căzută pe jos.

Vecină: "A descoperit fata ei că nu are aurul şi banii. S-ar fi putut să intre cineva peste ea şi a speriat-o şi a făcut infarct şi a murit. Numai cine a ştiut că are bani şi aur a intrat."

Vecină: "Avea bijuterii, tot timpul umbla cu lănţişor şi cu brăţara, mai multe inele şi cercei, a avut de avut. Au dispărut şi banii care îi avea pregătiți pentru dantură."

Poliţiştii spun că locuinţa nu era răvăşită, iar cine a furat cei 2.750 de lei şi bijuteriile, ştia clar unde sunt ţinute. Poliţiştii spun că femeia nu a fost lovită.

Crina Maria Sârb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud: "Ca urmare a examinării exterioare a cadavrului a rezultat că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului."

Cel mai probabil, cred poliţiştii, pensionara s-a speriat atât de tare, încât a făcut infarct şi a murit. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă, pentru autopsie.

Între timp, poliţiştii încearcă să dea de urma hoţului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pacientă rănită de un glonţ rătăcit în timp era în spital. Riscă să rămână oarbă
Femeie găsită moartă în fântână, după o zi de căutări. Avea 10 copii
Femeie prinsă în „cumplitul infern” din Piața Victoriei: „E ura prostului nervos”
VIDEO PROTVPLUS.RO