Fosta gimnasta Corina Ungureanu, implicata intr-un accident rutier

Dată publicare: 03-03-2014 12:42
Dată actualizare: 06-03-2014 06:55


Corina Ungureanu

Dubla campioana mondiala la gimnastica Corina Ungureanu a fost implicata intr-un accident rutier produs pe drumul european E85, in apropierea orasului Focsani, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un alt autoturism.

Accidentul s-a petrecut duminica seara, in jurul orei 17.45, cand autoturismul Audi A6 in care fosta gimnasta se afla pe bancheta din spate si care era condus de catre fratele sau, Catalin Ungureanu, a fost lovit de un autoturism BMW inmatriculat in Italia, condus de un cetatean roman.

Potrivit martorilor, soferul masinii cu numar de Italia a facut o depasire imprudenta, iar autoturismul a derapat si a acrosat alte doua autovehicule care veneau din sens opus, intre care si cel in care se afla fosta gimnasta.

"Eram pe bancheta din spate si am vazut cum o masina de pe contrasens vine direct spre noi. Impactul a fost teribil si pot sa spun ca ne-am trezit pe camp cu masina serios avariata. Important este ca nimeni dintre persoanele implicate in accident nu a suferit rani grave", a declarat pentru Mediafax fosta gimnasta Corina Ungureanu.

Autoturismul Corinei Ungureanu a fost grav avariat in urma accidentului si nu avea incheiata asigurarea CASCO, iar pentru recuperarea prejudiciului fosta gimnasta ar putea sa se adreseze instantei.

Corina Ungureanu este dubla campioana cu echipa de gimnastica a Romaniei in anii 1997 si 1999, campioana europeana cu echipa in 1998 si campioana europeana la sol in 1998. In prezent, ea este antrenor la Ploiesti.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO