Focuri de arma in Capitala. Un bulgar a amenintat si jefuit un taximetrist

Ultima actualizare: 09-10-2012 12:09

Un cetatean bulgar a gonit luni noapte pe strazile din Capitala printre gloantele trase de politistii care incercau sa-l opreasca. Ii furase masina unui taximetrist caruia i-a pus cutitul la gat si cand omul s-a vazut scapat de acolo a anunta politia.

Intr-un final, fugarul s-a oprit intr-un gard, pe drumul spre Mogosoaia. A ajuns la spital, sub escorta, si urmeaza sa dea multe explicatii pentru ce a facut.

Imediat dupa accident, politistii l-au inconjurat pe soferul care ii alergase prin tot orasul. Din pacate, nu au reusit sa afle mai nimic pentru ca fugarul vorbea doar limba bulgara.

Totul a inceput pe Bulevardul Mihai Bravu, cand bulgarul i-ar fi cerut taximetristului sa il duca la cel mai apropiat spital. La jumatatea drumului, insa, l-a amenintat cu cutitul.

La scurt timp taxiul a fost identificat in Bucurestii Noi, iar ca sa-l opreasca politistii au deschis focul spre cauciucuri. Masina a fost identificata in aproximativ 30 de minute din momentul in care taximetristul a dat alarma. Rula pe bulevardul Nicolae Titulescu. Politistii l-au urmarit cativa kilometri pe Calea Grivitei, apoi pe Soseaua Chitila.

Cetateanul bulgar in varsta de 34 de ani trebuie sa dea socoteala cel mai probabil pentru talharie. Este inca sedat si nu a putut fi nici acum audiat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO