Fiul lui Miron Cozma, beat la volan. Imagini cu mașina sa înainte să intre într-un stâlp


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 17 Octombrie 2018 08:50
Categorie: Stiri actuale

Fiul lui Miron Cozma a fost implicat marți seară într-un accident rutier la Timişoara. Bărbatul de 37 de ani s-au urcat beat la volan şi a intrat cu maşina într-un stâlp.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din oraş se poate observa cum autoturismul merge în zig-zag, cu câteva sute de metri înainte de locul accidentului. Şoferul ratează intrarea într-un sens giratoriu şi loveşte un stâlp de iluminat.

Imediat după accident, acesta a coborât şi a plecat de la locul faptei.

Poliţiştii ajunşi în Piaţa Bălcescu au început să îl caute pe şofer, apoi l-au găsit pe una din străzile din vecinătatea pieţei. Bărbatul de 37 de ani avea o alcoolemie de 1,25 alcool pur la mie în aerul expirat.

La controlul documentelor, poliţiştii rutieri au aflat că acesta este Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului.

Dan Cozma a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge şi i-a fost întocmit dosar penal. Va trebui să achite şi paguba provocată prin lovirea stâlpului de iluminat public, întrucât în urma accidentului, becul nu mai funcţionează.

Fiul lui Miron Cozma a mai fost condamnat în trecut cu suspendare pentru alcool la volan. De mai multă vreme lucrează în construcţii în Islanda.

Accident violent cu 6 răniți în Dâmboviţa. Greșeala comisă de șofer
VIDEO PROTVPLUS.RO