Final sfasietor. Masina de 500 kg pe care o repara a cazut peste el, dupa ce cricul s-a rupt

Dată publicare: 16-08-2011 12:47
Dată actualizare: 30-10-2012 22:54


Accident tragic pentru un barbat de 72 de ani din Cluj, care a murit prins sub masina pe care o incerca sa o repare. Cricul pe care o sprijinise a alunecat, iar autoturismul, greu de o tona si jumatate, a cazut peste el.

Un vecin care trecea prin zona l-a vazut nemiscat, in aceeasi pozitie in care il vazuse si dimineata. Omul a banuit ca se intamplase ceva rau si a dat alarma. Pompierii au ridicat masina si l-au scos pe barbat de sub ea, iar medicii de pe ambulanta s-au chinuit mai bine de o jumatate de ora sa il resusciteze, insa zadarnic. Barbatul isi pierduse fiul in urma cu cativa ani intr-un accident de masina.

Deseori, pensionarul obisnuia sa mestereasca ceva la masina. Asa a facut si dimineata, cand, profitand de vremea frumoasa, a ridicat-o pe un cric in fata blocului si s-a strecurat dedesubt.

Probabil, barbatul a incercat sa iasa de sub vehicul si s-a prins disperat cu mana de capota, insa l-au lasat puterile. Cand l-a vazut inconstient, sotiei sale i s-a facut rau si a avut nevoie de calmante.

Barbatul mai avea doar o fiica, dupa ce baiatul, sofer pe TIR, i s-a prapadit intr-un accident rutier.

Fata era internata in spital, cand a primit tragica veste a mortii parintelui.

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO