Fetiţa de 8 ani, dată dispărută în Buzău, a fost găsită. Starea în care se află


Ultimul update: Sambata 14 Septembrie 2019 11:45
Data publicarii: Sambata 14 Septembrie 2019 11:41
Categorie: Stiri actuale

Nicoleta, fetița dată dispărută din Buzău, a fost găsită într-o poieniță, lângă comuna Bisoca. Minora nu prezintă urme de violență pe corp.

Peste 130 de poliţişti şi jandarmi au participat, sâmbătă, la căutarea fetiţei de 8 ani şi 10 luni din comuna buzoiană Bisoca, dispărută de de la domiciliu în cursul zilei de vineri.

Potrivit inspectorului principal Amalia Călugăru de la Biroul de presă al IPJ Buzău, în sprijinul salvatorilor din Buzău, al căror număr a crescut, au venit sâmbătă 40 de poliţişti şi jandarmi din judeţul Vrancea şi o echipă de căutare cu un câine de urmă din judeţul Prahova.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, fetiţa ar fi plecat de acasă vineri, în jurul orei 17,00, iar în jurul orei 21,00 dispariţia a fost sesizată de către aparţinători.

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că Ploscaru Nicoleta, de 8 ani şi 10 luni, din comuna Bisoca, sat Recea, judeţul Buzău, a plecat în jurul orei 17,00 de la domiciliu către o locaţie situată la aproximativ 500 de metri de domiciliu şi nu a revenit", a precizat sursa citată.

Iniţial au pornit în căutări aproximativ 60 de poliţişti, cinci jandarmi, nouă pompieri, voluntari din partea familiei şi paznici de vânătoare. De asemenea, au fost utilizaţi doi câini de urmă.

 

 

Cum a reușit un bărbat să rezolve o dispariție din 1997, în timp ce se uita pe Google Maps
A dispărut de acasă în miezul nopții. Femeia a fost găsită pe fundul apei de scafandri
FULLSCREEN
Fetiţa de 8 ani, dată dispărută în Buzău, a fost găsită. Starea în care se află
  • /

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO