Femeie de 73 de ani, violată de un adolescent. Tanarul a spart un magazin şi a furat două maşini


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 12 Aprilie 2018 17:18
Categorie: Stiri actuale

Viol, violare de domiciliu, furt, tentativă de furt şi conducere fără permis. Acest palmares sumbru îi revine unui adolescent de 17 ani din Prahova.

Tânărul a fost arestat pentru că a batjocorit o femeie de 73 de ani din sat, apoi a încercat să spargă un magazin şi furat două autoturisme ale unei firme. A şofat fără permis, putând oricând provoca un accident, şi a şocat o întreagă localitate cu isprăvile lui.

Era miezul nopţii când o bubuitură în geamul casei a alarmat-o pe femeia de 73 de ani, din Boldeşti-Gradiştea. S-a trezit atacată de un băiat care îi putea fi nepot şi care a violat-o!

Vecină: “A zis că la 12 noaptea s-a întâmplat. A intrat peste ea şi ea n-a mai ştiut, săraca, nimic ce să facă. A strâns-o de gât i-a pus mâna la gură.”

Vecin: “Ce tupeu a avut el să vină la femeie. A chinuit-o rău. A spart geamul şi a intrat peste ea acolo.”

Abia dimineaţa, femeia a avut putere să meargă la un vecin să îi ceară ajutorul. Tot dimineaţa s-a aflat şi că adolescentul a mai făcut o mulţime de ilegalităţi.

Vecin:“E vorba că a mai spart ceva înainte, un magazin a vrut să spargă.
Reporter: “A furat maşini?”
Vecin: “Da asta-i, de la un Italian. Copii fără minte…”

Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: “Persoană bănuită de comiterea faptelor a fost depistată la scurt timp de poliţişti. Este vorba de un minor din localitate. Acesta a fost reţinut, ulterior, arestat preventiv.”

Pe ulițe se vorbeşte numai de isprăvile băiatului.

Mari Badea, localncă: “Nu prea s-ar ţine de şcoală şi este acolo ca un vagabond. Altceva n-ai ce să zici. Aşa ceva la noi în sat nu s-a pomenit şi te ia groaza.”

Alexandrina Chivu, localnică: “Când am auzit, am rămas tablou. Că acuma e o spaimă, poate să vină nu te mai aude nimenea, omul intră în casă, noaptea, încuie uşa, dă drumul la televizor. Poţi să strigi şi nu te aude."

Băiatul de 17 ani este deja după gratii şi, cu toate că este minor, risca pedeapsa cu închisoarea.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO