Femeia din Ploiesti condamnata la 12 ani de detentie dupa ce si-a ucis fiul a renuntat la apel si ramane cu pedeapsa

Ultima actualizare: 08-06-2017 07:14
mama Ploiesti crima

Femeia din Ploiesti care in luna octombrie a anului trecut si-a ucis cu mai lovituri de ciocan fiul, fapta pentru care a fost condamnata pe fond la 12 ani de inchisoare, ramane cu aceasta pedeapsa, dupa ce sentinta a devenit definitiva.

Initial, mama ucigasa a facut apel la sentinta pronuntata de Tribunalul Prahova, insa ulterior a renuntat la proces.

Ploiesteanca Lucia Daniela Groza, in varsta de 63 de ani, a fost condamnata la 12 ani de inchisoare, fiind gasita vinovata de infractiunea de omor calificat dupa ce in luna octombrie a anului trecut si-a ucis cu mai lovituri de ciocan fiul, in varsta de 41 de ani, pe motiv ca acesta bea frecvent si o abuza fizic.

Initial, femeia a contestat cu apel sentinta pronuntata in luna aprilie de Tribunalul Prahova, insa ulterior ea si-a retras apelul, sentinta devenind definitiva.

Femeia s-a autodenuntat la doua saptamani de la comiterea crimei, ea mergand la Politie si povestind ca locuia cu fiul sau, alcoolic si foarte violent, care obisnuia sa o abuzeze fizic. In 2 octombrie, ziua in care s-a produs crima, barbatul a plecat de acasa in urma unei discutii cu mama sa, anuntand-o pe aceasta ca merge sa-si omoare sora vitrega.

Cand a revenit in locuinta, fiul i-a spus mamei ca in ziua urmatoare trebuie sa aiba cu ea o discutie. Femeia a povestit ca, temandu-se sa nu fie ucisa de catre fiul sau, in acea seara, dupa ce acesta a adormit, a luat un ciocan si l-a lovit pana cand l-a omorat, dupa care l-a ingropat in curtea casei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO