Explicaţia terifiantă a psihologilor în cazul fetei răpite de unchiul ei. Ce plan ar avea


Ultimul update: Luni 21 Octombrie 2019 19:50
Data publicarii: Luni 21 Octombrie 2019 19:50
Categorie: Stiri actuale

O fată de 13 ani din judeţul Cluj, despre care familia crede că ar fi fost sechestrată,de un unch este căutată de aproape 200 de jandarmi si poliţişti, ajutaţi de voluntari si câini. Autoritatile au folosit inclusiv sistemul ALERTA RAPIRE COPIL.

Criminaliştii au rascolit toate casele din zona, au extins cautarile, in satele vecine, si i-a dat, si in urmarire internationala. Scenele s-au petrecut în timp ce tânăra se afla în maşină prietenului ei, duminică după-amiază în localitatea Băbuțiu din judeţul Cluj.

La un moment dat băiatul a povestit că l-a zărit pe fratele mamei copilei, un tânăr de 26 de ani. Acesta s-a năpustit spre ei, a deschis portiera şi a scos-o cu forţa pe fata din maşină. Câteva ore mai târziu s-a dat alarma.

Noaptea târziu mama fetei le-a spus anchetatorilor că a reuşit să vorbească la telefon cu presupusul răpitor.

Cristina Puica, mama fetei: "Şi atunci i-am auzit glasul la fată ca să vorbească cu mine şi mi-a dat-o la telefon şi fata mi-a zis că el a tras-o din maşină pe jos şi de acolo i-am zis să îmi dea fata, Şi a închis telefonul şi nu mi-a mai răspuns."

Se pare că individul ar fi răpit-o pe fată ca să o pedepsească pentru relaţia pe care o avea cu prietenul ei - însă tatăl a avansat şi o altă ipoteză, înfricoşătoare. „Îi place de ea, probabil că îi psihopat. El se uită la fată când venea pe la noi şi nu ne-am dat seama, chiar el să facă treburile astea."

Lenke Iuhos este psiholog specializat în consiliere cognitivă şi comportmentală. Explicaţia sa în cazul din Cluj: "Acest om şi-a pregătit, şi-a premeditat acţiunea. Aceste semne arata ca el şi-a programat o acţiune faţă de minoră respective. Duce la comportamentul omului care doreşte să manipuleze un copil."

VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16