Explicaţia terifiantă a psihologilor în cazul fetei răpite de unchiul ei. Ce plan ar avea

21-10-2019 19:50

O fată de 13 ani din judeţul Cluj, despre care familia crede că ar fi fost sechestrată,de un unch este căutată de aproape 200 de jandarmi si poliţişti, ajutaţi de voluntari si câini. Autoritatile au folosit inclusiv sistemul ALERTA RAPIRE COPIL.

Criminaliştii au rascolit toate casele din zona, au extins cautarile, in satele vecine, si i-a dat, si in urmarire internationala. Scenele s-au petrecut în timp ce tânăra se afla în maşină prietenului ei, duminică după-amiază în localitatea Băbuțiu din judeţul Cluj.

La un moment dat băiatul a povestit că l-a zărit pe fratele mamei copilei, un tânăr de 26 de ani. Acesta s-a năpustit spre ei, a deschis portiera şi a scos-o cu forţa pe fata din maşină. Câteva ore mai târziu s-a dat alarma.

Noaptea târziu mama fetei le-a spus anchetatorilor că a reuşit să vorbească la telefon cu presupusul răpitor.

Cristina Puica, mama fetei: "Şi atunci i-am auzit glasul la fată ca să vorbească cu mine şi mi-a dat-o la telefon şi fata mi-a zis că el a tras-o din maşină pe jos şi de acolo i-am zis să îmi dea fata, Şi a închis telefonul şi nu mi-a mai răspuns."

Se pare că individul ar fi răpit-o pe fată ca să o pedepsească pentru relaţia pe care o avea cu prietenul ei - însă tatăl a avansat şi o altă ipoteză, înfricoşătoare. „Îi place de ea, probabil că îi psihopat. El se uită la fată când venea pe la noi şi nu ne-am dat seama, chiar el să facă treburile astea."

Lenke Iuhos este psiholog specializat în consiliere cognitivă şi comportmentală. Explicaţia sa în cazul din Cluj: "Acest om şi-a pregătit, şi-a premeditat acţiunea. Aceste semne arata ca el şi-a programat o acţiune faţă de minoră respective. Duce la comportamentul omului care doreşte să manipuleze un copil."


VIDEO PROTVPLUS.RO