Explicatia socanta data de barbatul vinovat ca un copil de 8 ani s-a ars cu acid. Ce au vazut politistii pe camere

Dată publicare: 06-09-2016 18:05
Dată actualizare: 09-09-2016 06:52


Barbatul care a aruncat cu o substanta toxica in fata unui bloc din Iasi este cercetat in stare de libertate pentru vatamare corporala din culpa.

Copilul de 8 ani ars pe spate si pe gat va mai ramane la spital, sub supravegherea medicilor.

Barbatul de 59 de ani care a dat declaratie la Politie este cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa. Din verificari a reiesit ca el a stropit in fata blocului cu o substanta toxica in care a cazut baiatul.

Fost sef de scara, el le-a declarat politistilor ca a vrut sa elimine mirosul greu lasat in zona de oamenii strazii, insa nu a putut explica motivul pentru care a aruncat substanta toxica in timpul zilei, cand treceau pe acolo sute de copii. Suspectul are si el doi nepoti gemeni si ar trebui sa fie mai intelegator cu copiii, spun vecinii revoltati. Baietelul care a suferit arsuri va mai ramane cel putin o saptamana in spital.

Vecinii fostului sef de scara care a aruncat substanta toxica in care a cazut copilul dezaproba total gestul.

Vecin: "Orice ar fi nu se face asa ceva...sunt persoane anume care strang mizeria, care se ocupa cu deratizarea, sunt femei de serviciu. E anormal indiferent de ce ar fi fost"

Femeie: "Scopul lui nu pot sa-mi dau seama care ar fi fost, dar nu trebuia sa faca gestul asta...el este un om matur care trebuia sa se gandeasca si sa faca ce a facut"

Altii ii iau apararea barbatului si spun ca el a fost bine intentionat, pentru ca ar fi vrut sa elimine mirosul greu din jurul blocului.

Femeie: "Omul nu este vinovat cu nimic, probabil din cauza boschetarilor, asta s-a intamplat, ca el a vrut sa dea pentru boschetari. bN a vrut sa dea intentionat pentru copil , ori nu stiu ce s-a intamplat cu el, pacatul l-a adus"

Politistii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona, insa spun ca nu se vede clar momentul in care barbatul stropeste cu substanta toxica pe jos, ci doar momentul in care cade baiatul in respectiva substanta.

Anchetatorii asteapta si concluziile medicilor in vazul baietelului, pentru a vedea de cate zile de ingrijiri are nevoie si dupa aceea vor inainta dosarul penal la parchet.


 

Tags: acid, copil, barbat, iasi,


VIDEO PROTVPLUS.RO