"Eram în casă, serveam cafeaua". Proprietarul unei case din Galaţi, la un pas de dezastru din cauza unui şofer

22-01-2018 13:36

Impact pe o şosea din comună Smârdan, în apropiere de Galaţi. Din cauza vremii şi a neadaptării vitezei, şoferul unui camion a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un copac. Şoferul de 42 de ani nu a păţit nimic.

 

Şoferul a ieşit de pe şosea într-o zonă în care asfaltul este denivelat şi viteza trebuie redusă, mai ales în condiţii de iarnă.

Camionul, încărcat cu 22 de tone de zahăr, s-a răsturnat int-un șanț adânc de mai bine de un metru şi s-a oprit într-un nuc, la un metru de o casă.

Proprietarul casei nici nu îşi putea imagina, luni dimineaţă, când a auzit bubuitura, cât de aproape a fost de un dezastru.

Neculai Ivașcu, proprietarul casei: "Eram în casă, serveam cafeaua. Dacă nu era nucul ăla acolo, nu mai rămânea casa aici. A fost problema că mi-a rupt cablurile, n-am curent …"

Poliţiştii l-au amendat pe şofer pentru că, deşi avea cauciucuri de iarnă, acestea erau foarte uzate şi nu mai făceau față traficului în condiţii de zăpadă şi polei.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier dirijează traficul în aşteptarea unei alte maşini care să prea marfa, astfel încât autotrenul să poată fi repus pe şosea.


VIDEO PROTVPLUS.RO