Drama Andreei Voicu, femeia mutilata pe viata de inconstienta unui tanar de 19 ani,sofer fara permis


Ultimul update: Joi 17 Octombrie 2013 06:50
Data publicarii: Luni 14 Octombrie 2013 18:41
Categorie: Stiri actuale

O femeie, mutilata pe viata, si o intreaga familie, distrusa! Asta a lasat in urma un inconstient de 19 ani, care desi nu avea permis, s-a urcat la volanul unei masini.

A nenorocit doi oameni, a fugit ca un las si a facut tot posibilul sa-si stearga urmele. Politistii au reusit sa il trimita in arest, insa asta nu o ajuta cu nimic pe una dintre victime careia medicii i-au taiat un picior.

A fost momentul in care viata Andreei Voicu s-a schimbat. Tocmai se intorsese cu mama si cu iubitul de la munte. Au parcat in fata blocului si scoteau bagajele, cand o masina s-a indreptat in viteza catre ei.

Tanarul a venit dinspre piata Timpuri Noi, a facut dreapta, a intrat pe contrasens si a lovit persoanele care se aflau in spatele masinii, la portbagaj.

"Am auzit un scartait de frana, m-am intors pentru o secunda inspre intersectie, am vazut masina foarte aproape de mine si in aceeasi secunda a intrat si in ei", a declarat Andreea Voicu, fiica victimei.

Mama si iubitul tinerei au cazut secerati. Femeia avea hemoragie interna si ambele picioare fracturate. Medicii de la Bagdasar au fost nevoiti sa-i amputeze piciorul stang de deasupra genunchiului.

Tanarul sofer insa habar n-a avut de toate acestea, pentru ca fugit imediat de la locul accidentului.

A oprit dupa doar cateva sute de metri si, in speranta ca va scapa, si-a dat jos placutele de inmatriculare si le-a aruncat in canal.

Cateva ore mai tarziu, si-a vandut masina unui prieten, pentru 1200 de lei. Acesta, la randul lui, a dat-o mai departe, unui centru de dezmembrari din Ilfov. Acolo au gasit-o si politistii.

"Primul cumparator se pare ca stia motivul pentru care acesta vindea masina cu aceasta suma destul de mica, intrucat valoarea acesteia era de 5-6 ori mai mare in realitate", a declarat Andrei Codau, purtator de cuvant BPR.

Politistii au dat si de urma vinovatului. Nu are nici permis de conducere nici asigurare obligatorie pentru masina. Ceea ce inseamna ca victimele raman si cu sechele fizice, si fara bani.

"Pagubele care s-au produs nu o sa le poata recupera nimeni. Mama mea lucra, eu mi-am pierdut dealtfel locul de munca, in prezent practic sursele de venit sunt zero", spune Andreea Voicu, fiica victimei.

Tanarul a fost arestat preventiv.

VIDEO PROTVPLUS.RO