Doua minore din Prahova au disparut de acasa. Ce a scris una dintre ele intr-un bilet lasat parintilor

21-10-2016 07:37

Doua adolescente sunt cautate de familii si politie, dupa ce au disparut aseara din comuna Poiana Campina din Prahova. Se pare ca au planuit impreuna sa plece de acasa.

Cea mai mica dintre ele, de 13 ani, a lasat si un bilet in care anunta ca nu vrea sa se mai intoarca niciodata. Fetele au fost suprinse de o camera de supraveghere, inainte de lasarea intunericului, in centrul comunei. De atunci, amandoua isi tin telefoanele inchise.

Andreea, in varsta de 14 ani, este bruneta si purta aseara o geaca neagra de fas. Prietena ei cu un an mai mica, Ana Maria, era imbracata cu o scurta maro deschis si avea la gat o esarfa.

Andreea este nascuta la Brasov, dar locuia impreuna cu bunica sa, in Prahova, dupa ce parintii s-au despartit, iar tatal a plecat din tara si mama s-a recasatorit. Batrana isi da seama ca fata si-a premeditat gestul: a luat cu ea mai multe haine si a fugit pe fereastra.

“Am sunat-o si pe maica-sa si ea mi-a zis ca oricum n-o primeste, ca n-are unde sta intr-o camera”,spune bunica. “Sa vina acasa, ca ma stie ca-s bolnava, nu stiu ce sa mai fac”.

Si in viata celeilalte fete, Ana Maria, au avut loc schimbari. Mama s-a recasatorit si amandoua s-au mutat la tatal vitreg al fetei. Vecinii spun ca parintii erau destul de severi cu adolescenta.

“Stiu ca e o fata cuminte, va spun din tot sufletul. Si mi-e drag de ea, ca e frumusica si respectuoasa. Prea a fost tinuta asa, mai din scurt, n-o lasa si pe ea sa aiba o prietena”, spune o vecina.

Joi, dupa scoala, Ana Maria s-a dus la Andreea si de acolo s-au facut nevazute. A lasat insa un bilet in care spunea ca nu are de gand sa se mai intoarca. Vecinii cred ca e la o colega, dar niciunul dintre colegii fetelor nu banuieste incotro ar fi putut s-o ia. Politia le-a dat in urmarire.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO