Dosar penal pentru invatatoarea din Brasov inregistrata jignindu-si elevii: "Ranjesti ca un derbedeu! Antipatic copil esti"

Ultima actualizare: 25-02-2017 07:03

Politistii din Brasov au deschis un dosar penal pentru purtare abuziva in cazul invatatoarei inregistrate in vreme ce tipa si ii jignea pe elevii ei de clasa a doua.

Investigatiile se desfasoara sub supravegherea unui procuror. Insa femeia sustine, in aparare, ca vocea din materialele audio prezentate de parinti nu este a ei.

"Ia si scrie, ca te strang de gat! Ia si scrie, ca te mananc! Nu face asa ca te duc in gradina zoologica, acolo te duc! Ia si scrie!... Nu ti-e rusine, tampitule ce esti", se aude pe inregistrare.

"Ia vino, ma, incoa', la mine! Umflatule! Vezi ca te-ai si ingrsat, tragi un fund după tine! Unde ti-e lucrarea? Ia sa vedem!?" - mai spune femeia.

"Nesimtit ce esti, te fac de 10 ori asa, stii ce inseamna asta? Fara bun simt, asta inseamna! Eu vorbesc si tu ranjesti ca un derbedeu! De ce oi rade?! Antipatic copil esti! Stii ce inseamna antipatic? Nesuferit!", mai spune invatatoarea.

Invatatoarea cu o vechime de 38 de ani la catedra este acuzata de parinti ca ii ameninta pe copii si li se adresa cu apelative dintre cele mai grotesti. Unii dintre scolari au inceput sa prezinte tulburari de comportament, iar o fetita a fost dusa la psiholog, ca urmare a unui episod de somnambulism.

Cand specialistul le-a spus parintilor ca fata traieste in conditii de stres, si-au dat seama ca problema este la scoala. Ei si-au mutat copilul la o alta unitate de invatamant, insa ceilalti parinti au depus inregistrarile la inspectoratul scolar si au cerut inlaturarea invatatoarei de la clasa. Pana la terminarea anchetei interne, conducerea scolii le-a permis parintilor sa asiste la ore pentru a se asigura ca elevii sunt bine tratati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!