Doi tineri, retinuti pentru talharie si tentativa de viol. Cine este cel mai mic dintre atacatori


Ultimul update: Sambata 23 Aprilie 2016 07:01
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2016 08:10
Categorie: Stiri actuale

Un adolescent in varsta de 16 ani si un tanar din Racari, Dambovita au fost retinuti pentru talharie si tentativa de viol. Suspectii l-au batut crunt pe un amic de-al lor, apoi au incercat sa il abuzeze sexual, sustine victima.

Dar nu au reusit, asa ca s-au multumit sa ii fure in cele din urma telefonul. Cel mai mic dintre atacatori este fiul unui fost politist.

Atacul a avut loc pe un drum de la marginea satului Vizuresti. Victima are 22 de ani si ii cunostea pe agresori. Tanarul povesteste ca a fost batut crunt de cei doi indivizi, iar apoi l-au abandonat la marginea drumului. Cu ultimele puteri s-a tarat pana la postul de politie de la Racari, unde a reclamat totul.

Daniel Ion, victima: "A inceput sa ma ia la bataie, sa ma jigneasca, sa ma faca in toate felurile, ca daca nu plec mai repede s-ar putea sa fiu mort."

Rudele suspectilor sustin ca cei doi regreta ce au facut si spera sa nu ajunga dupa gratii.Apropiatii victimei cer insa ca suspectii, daca se vor dovedi vinovati, sa fie aspru pedepsiti.

Indivizii au fost retinuti pentru 24 de ore si au dosare penale pentru talharie si tentativa de viol.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO