Doi tineri, filmați în timp ce dormeau într-o mașină care a traversat singură strada, în Timișoara

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
timisoara

Doi tineri au fost surprinşi dormind într-o maşină care a traversat de una singură un bulevard foarte circulat din Timișoara.

Incidentul a avut loc marți noaptea pe bulevardul 16 Decembrie din Timişoara, relatează opiniatimișoarei.ro.

Câţiva şoferi care au văzut cum autoturismul în care se aflau cei doi a trecut strada, apoi a trecut peste scuarul dintre sensuri şi a ajuns pe partea cealaltă, unde s-a oprit.

Martorilor li s-a părut suspect că nu se vedea şoferul şi s-au apropiat de maşină să vadă ce se întâmplă. Au rămas uimiţi să vadă că în maşină erau doi tineri care dormeau duşi.

„Tinerii ăştia doi, dormeau duşi în maşină pe Bulevardul 16 Decembrie 1989. Maşina a ajuns pe contrasens, iar cei doi şi-au văzut liniştiţi de somnul lor. Erau beţi, drogaţi, nu ştim…….dar nu credem că de la muncă veneau aşa ‘rupti'”, a notat cel care a postat imaginile pe Facebook.

La faţa locului au ajuns echipaje SMURD, ambulanţa şi poliţia. Sirenele i-au trezit pe băieţi, care au fost luaţi la întrebări. Poliţiştii i-au verificat cu alcooltestul, iar aceasta a arătat că nu băuseră. Agenții i-au preluat pentru verificări suplimentare însă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO