Distractie incheiata cu o tragedie. O tanara a murit, iar alta a fost grav ranita, dupa ce au cazut cu ATV-ul in rau

Ultima actualizare: 07-05-2014 06:50

Minivacanta de 1 mai s-a incheiat cu o tragedie pentru un grup de tineri din Bucuresti, veniti pentru cateva zile la Azuga.

Echipele de interventie, pompieri si medici SMURD au reusit sa o stabilizeze pe prietena celei care conducea ATV. Fata statea pe locul din spate iar in urma accidentului are rani grave la cap si coloana.

Din pacate, medicii nu au putut sa o salveze pe prietena ei Diana, cea care a condus ATV-ul.

Martor: „Fata era in apa . Asa vorbeau colegii ei ca venea cu viteza de sus de acolo si nu a mai putut sa faca nimic."

Cele doua tinere, Diana si Andreea, au venit la munte cu mai multi prieteni in vacanta de 1 mai. Au mers si la parcul de aventura din Brasov, apoi ieri au vrut sa se plimbe cu ATV.

Chiar inainte de accident, Andrea a facut o poza pe care a postat-o pe Facebook.

La un moment, Diana a accelerat ATV-ul si s-a departat de grup. Intr-o curba insa, a pierdut controlul acestui vehicul si a cazut, impreuna cu Andreea, de la patru metri in albia paraului Azuga.

Martor: „Am vazut ATV-ul rasturnat in rau. Dupa aia am vazut si prima victima care era in apa cu fata in jos langa piatra si dupa aia am sunat la 112. rep: aveau casti? Aveau in momentul in care au cazut."

Agent sef principal Radu Stanciu, poltia Rutiera Azuga: „Probabil si datorita lipsei de experienta cu acest vehicol, dar si neadaptarii vitezei de deplasare pe un sector de drum in curba, un carosabil accidentat."

Localnicii spun ca mereu se intampla asemenea incidente - tinerii dornici de aventura gonesc prin padure, chiar daca nu stiu sa conduca vehiculele foarte bine.

Legea ii obliga pe turistii care vor sa conduca un ATV sa aiba permis de conducere si echipament de protectie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO