Discursul fiicei lui Nicolae Dervis, decedat in Muntenegru, la inmormantare:Viata lui merita aplauze


Ultimul update: Duminica 30 Iunie 2013 00:12
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2013 18:55
Categorie: Stiri actuale

Durerea a fost greu de suportat si pentru cei care l-au condus pe ultimul drum pe Nicolae Dervis, un om de afaceri din Arges.

Avea o familie frumoasa si doua fete de care era tare mandru. Una dintre ele a tinut astazi sa le multumeasca oamenilor care le-au fost alaturi. Si le-a spus celor care i-au cunoscut tatal ca il simt mereu langa ele si stiu ca viata lui a fost una care merita aplauze.

"Nu ne simtim singure in aceste clipe dificile si datoram asta tatalui nostru, iar dumneavoastra va multumim ca sunteti alaturi de noi. Il regasim in fiecare dintre dumneavoastra si stim ca viata lui a fost o viata care merita aplauze, Dumnezeu sa il odihneasca"

Acesta a fost mesajul emotionant rostit de una dintre cele doua fete ale lui Nicolae Dervis catre oamenii adunati astazi la slujba lui de inmormantare.

Angajatii lui, oameni simpli cu totii au venit sa aprinda o lumanare pentru un om pe care in primul rand l-au respectat.

Prietenii lui povestesc cum inainte sa plece in vacanta le marturisea ca este un om implinit.

"Ultima discutie cu Dervis - am toate analizele si de acum vreau sa traiesc, am muncit destul. Ce mi-a placut ca a fost omul acela care voia sa faca si facea, nu se juca. Din pacate, s-a terminat."

O misiune dificila a avut chiar si unul dintre preotii care au oficiat slujba.

Nicolae Dervis impreuna cu sotia lui, aflata acum in grija medicilor din Bucuresti au ridicat si o biserica in satul lui Natal, valea Brazilor. Iar cei care l-au cunoscut spun ca nu a fost singura fapta buna pentru comunitate. La fabrica lui de paine lucreaza o suta de oameni. Toti au venit la inmormantare.

VIDEO PROTVPLUS.RO