Din graba, o fetita de 11 ani putea sa sfarseasca tragic. A fost lovita de doua masini in doar cateva secunde, in Timisoara

Ultima actualizare: 19-12-2014 06:59

Graba si neatentia au fost la un pas sa o lase fara viata, pe o fetita de 11 de ani din Timisoara. Copila a incercat sa traverseze strada in fuga, printr-un loc nepermis, si a fost lovita de o masina.

In urma impactului, a fost proiectata intr-un alt autoturism, care astepta in coloana. Fetita s-a ales cu mai multe contuzii, insa din fericire este in afara oricarui pericol.

S-au scurs minute teribile pentru copila. Martorii spun ca fata a traversat in graba strada, incercand sa ajunga la mama ei, la serviciu. Pe o banda de mers, masinile asteptau in coloana, iar pe cealalta se circula cu viteza redusa. Acesta a fost si norocul fetei, caci daca autoturismul care a lovit-o ar fi circulat cu viteza mai mare, impactul ar fi putut fi fatal.

"Copila a sarit in fata masinii, s-a lovit de masina ei, care a proiectat-o in masina mea", a explicat unul dintre soferi.

Martorii au sarit imediat in ajutorul copilei, care plangea de durere. Si mama ei a ajuns repede si nu s-a dezlipit de ea, pana cand au sosit medicii, ca sa-i acorde primul ajutor.

Soferita care a lovit-o, dar si barbatul care se afla la volanul masinii in care fata a fost proiectata, - au fost testati pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost zero. In cauza, politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si urmeaza sa stabileasca cine se face vinovat de producerea accidentului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO