Dezastru în Cluj din cauza unui panou publicitar. Oraşul unde a nins cu tunete


Ultimul update: Marti 11 Februarie 2020 17:22
Data publicarii: Marti 11 Februarie 2020 17:22
Categorie: Stiri actuale

Iarna aceasta atipică a provocat furtuni puternice și ploi mohorâte.

Centrul și vestul țării se află sub cod galben de vijelii și chiar viscol. În centrul și nordul țării, rafalele au creat numai probleme încă de luni și au lăsat în urmă pagube mari.

În Cluj-Napoca, un panou publicitar de mari dimensiuni a fost doborât de vântul puternic peste cinci mașini pe care le-a distrus.

Cele cinci mașini erau parcate în apropierea Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, unde era programat un meci de baschet. Doar o minune a făcut ca nicio persoană să nu se afle în zonă în momentul în care panoul, amplasat pe remorca unui tir, a căzut peste autoturisme.

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri care au îndepărtat panoul de pe mașini. Caroseriile, însă, au fost distruse aproape în totalitate.

Pe de altă parte, în Caransebeș, acoperișul unui service auto a fost luat pe sus de vântul năpraznic și a căzut peste trei autoturisme.

Iar în județele Arad și Mehedinți a căzut grindină. Pe Muntele Mic și la Petroșani a nins cu tunete.

Meteorologii atrag atenția că vântul puternic va persista până marți seară, iar în zonele montane rafalele pot ajunge la 120 de kilometri pe oră.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO