Detalii revoltătoare despre un șofer fugar care a ucis un tânăr în Arad

Ultima actualizare: 31-01-2019 22:24
accident arad

Ies la iveală detalii revoltătoare despre şoferul fugar care a accidentat mortal un tânăr în Arad şi l-a rănit pe un altul, duminică seara.

Se pare că bărbatul a condus băut până în judeţul Caraş-Severin, unde a fost oprit de poliţie. Pentru că nu se ştia atunci că este autorul accidentului, a fost lăsat să plece, iar acum este de negăsit.

Şoferul a fugit imediat după accident, însă poliţiştii au stabilit la cercetările de la faţa locului tipul şi culoarea autoturismului pe care îl conducea. În acest timp, un filtru de poliţie din Caraș Severin oprea un bărbat, care s-a dovedit că urcase băut la volan. Nu a mai fost lăsat să conducă, iar autoturismul a rămas la faţa locului.

Pentru că nimeni nu bănuia că individul este cel care provocase dramaticul accident din Arad, el a fost lăsat să plece. În scurt timp s-a aflat însă că era vorba tocmai de maşină implicată în accident, aşa că agenţii s-au dus să îl ridice de acasă pe şofer, însă individul dispăruse. Acum este căutat peste tot. Pe de altă parte, tânărul de 22 de ani a fost înmormântat miercuri.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO