Decizia luată de familia Dragnea după ce mii de protestatari au anunțat că merg la nunta fiului

Dată publicare: 26-08-2018 18:50
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Pe Facebook, peste 15.000 de oameni și-au anunțat prezența la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ”pentru a-i cânta la mulți ani cu executare liderului PSD”.

În urmă cu câteva săptămâni, pe rețelele de socializare a fost creat un eveniment cu numele ”Mergem la nuntă la Dragnea Jr.”.

Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm "La mulți ani!", cu executare! Atât lui, cât și lui "Daddy" Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toții la ora 17:30 la Mănăstirea Snagov. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toți greii din PSD și ALDE!”, este descrierea evenimentului.

Luând act de acest lucru cel mai probabil, familia Dragnea a mutat evenimentul, iar totul a fost ținut secret până în ultima clipă. De la Biserica Elefterie, cununia a avut loc până la urmă la capela Palatului Snagov, unde a fost anunțată și petrecerea.

De asemenea, pentru ca nimeni să nu deranjeze momentul special din viața fiului lui Dragnea, zeci de paznici au împânzit Palatul Snagov.


VIDEO PROTVPLUS.RO