Criminalul din Oradea s-a aruncat din apartamentul mamei, unde era ascuns. Vecina: "Era casatorit, nu trebuia sa faca asta"

Ultima actualizare: 22-03-2017 07:03

Barbatul din Oradea banuit ca miercuri a impuscat-o pe o tanara de 24 de ani si l-a ranit pe iubitul ei a murit sambata seara. A sarit pe geam de la etajul 4 in momentul in care anchetatorii au intrat in apartamentul in care individul se ascundea.

Suspectul, considerat deosebit de periculos de politisti, fusese dat in urmarire generala.

Scenele desprinse parca dintr-un film de actiune s-au petrecut seara in cartierul Nufarul din Oradea. Anchetatorii au aflat ca suspectul se ascundea in apartamentul mamei lui, asa ca au intervenit.

Mia Cotrau, procuror sef-adjunct Parchetul Judetean Bihor: "In momentul in care anchetatorii au patruns in apartamentul situat la etajul 4 al imobilului, inculpatul a sarit in gol."

Reporter: Era aici cand ati ajuns?
Martora: Nu, era in salvare.
Reporter: Si mai traia?
Martora: Nu stiu, nu stiu...
Reporter: Il stiati, il cunosteati?
Martora: Da, e vecinul lui cumnatu-meu.

Impactul a fost fatal pentru barbatul in varsta de 38 de ani.

Dr. Hadrian Borcea, sef UPU Oradea: "Era in stop cardio-resopirator, 35-40 de minute de resuscitare, fara succes. A decedat practic la locul interventiei."

Vecinii povestesc ca individul era casatorit si locuia mai mult in strainatate, impreuna cu sotia lui.

"A nenorocit doua familii. Familia lui, maica-sa, care l-a crescut singura si s-a chinuit atata pentru ei si familia fetei. Nu se merita, pentru o femeie. Eu stiu ca el era casatorit, nici n-am stiut de fata asta", a declarat o vecina.

Barbatul era banuit de fapte oribile si a fost dat in urmarire generala. Anchetatorii il suspectau ca miercuri ar fi impuscat mortal o tanara in varsta de 24 de ani, pe care a abandonat-o apoi intr-o masina, pe malul Crisului Repede. Iar pe iubitul fetei l-ar fi ranit grav.

Dupa ce ar fi semanat groaza, a disparut. Pentru ca era inamat, era considerat deosebit de periculos, iar politistii care l-au cautat au purtat veste anti-glont.

Oamenii legii vor continua cercetarile in acest caz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO