Ce a mai ramas din autocarul in care au murit 18 romani. Relatare Catalin Radu Tanase din Muntenegru

Ultima actualizare: 27-06-2013 06:47
Ce a mai ramas din autocarul in care au murit 18 r...
Corespondenta Catalin Radu Tanase de la locul unde...
Ce a mai ramas din autocarul in care au murit 18 r...

Corespondentul Stirilor ProTV, Catalin Radu Tanase, a ajuns in Muntenegru, in locul unde un autocar plin de romani s-a prabusit intr-o prapastie, iar 19 persoane au murit.

UPDATE Catalin Radu Tanase a coborat langa ce a mai ramas din autocarul ce a cazut in prapastie. Panta este la 70-80 de grade. Operatiunea de salvare a fost una de salvamontisti. Sunt bucati uriase de stanca, existand oricand riscul ca acestea sa se prabuseasca peste salvatori.

Locul unde autocarul a plonjat in gol de la 40 de metri este unul pe cat de spectaculos, pe atat de periculos. Pe partea stanga a unui drum plin de serpentine sunt versanti, in timp ce pe partea dreapta e doar o prapastie uriasa.

N-a existat nici macar vegetatie care sa mai acorde o sansa celor din autovehicul. Stancile au contribuit la carnagiul de pe marginea soselei ce are doar o banda.

Multi dintre pasageri au fost gasiti pe stanci, ce erau insa instabile in urma impactului, iar multi dintre cei care au venit sa-i salveze s-au temut pentru cateva momente chiar pentru propria viata.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO