Copilă de 13 ani însărcinată, după ce a fost violată 3 ani de tatăl ei. Familia, milionară de pe urma morții a 2 copii

Ultima actualizare: 24-07-2020 18:40
Copilă de 13 ani însărcinată, după ce a fost violată 3 ani de tatăl ei. Familia, milionară de pe urma morții a 2 copii
Pro TV

Caz îngrozitor în Neamț, unde o copilă de 13 ani a rămas însărcinată după ce a fost violată de tatăl ei încă de când avea 10 ani. Aciuați în Italia ca oameni săraci, părinții ei au devenit milionari după ce 2 din cei 10 copii au murit într-un accident.

Un bărbat de 37 de ani din localitatea nemțeană Bălușești a fost arestat pe 22 iulie de Judecătoria Roman pentru viol în formă continuată asupra unei minore, scrie Monitorul de Neamț.

Copila, care este propria sa fiică, a rămas însărcinată după ce a fost violată de tatăl ei încă de când avea vârsta de 10 ani.

Cazul este unul de coșmar. Mama a constatat când s-au întors din Italia, unde locuia alături de soțul ei și cei 10 copii ai lor, că fata este însărcinată în șase săptămâni.

A cerut să i se facă avort fiicei sale, după care s-au luat probe ADN de la frații fetei și alte rude, cu excepția tatălui, care se întorsese între timp înapoi în Italia.

 

Daune de 2 milioane de euro de la statul italian, după ce doi copii le-au murit într-un accident de mașină 

 

Ulterior, polițiștii din Neamț cu colaborat cu cei din Italia, care i-au făcut bărbatului un test ADN, în urma căruia a rezultat că el este tatăl copilului fiicei sale.

Individul a fost reținut când s-a întors zilele trecute în țară pentru a participa la slujba de pomenire a unei rude.

Cei doi soți au plecat în Italia ca oameni necăjiți, dar anul trecut au devenit milionari în euro, când statul italian le-a oferit daune morale de 2 milioane de euro după ce doi copii au murit într-un accident rutier.

Procurorii romașcani spun că bărbatul riscă acum 12 ani de închisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO