Conflict sângeros într-o familie din Argeș. Un bărbat și-a atacat soția cu un cuțit

Dată publicare: 14-03-2021 08:46
Dată actualizare: 14-03-2021 09:36


Un conflict în familie s-a încheiat sângeros într-un apartament din Argeș. Un bărbat de 62 de ani este acuzat că, orbit de furie, și-a atacat soția cu un cuțit.

Individul a fost încătușat și dus în spatele gratiilor, în timp ce femeia a ajuns în grija medicilor, în stare stabilă.

Reporter: "De ce ați atacat-o?".

Bărbat: "Nu ne-am atacat, domnule, ne-am îmbrâncit".

Reporter: "V-a suparat cu ceva?".

Bărbat: "Nu, nu, nu!".

Bărbatul din imagini este acuzat că și-a înjunghiat soția în vârstă de 52 de ani. Căsătoriți de mai bine de trei decenii, cei doi au împreună trei copii, două fete și un băiat. Scenele sângeroase s-au derulat, ieri după-amiază, în apartamentul lor din Câmpulung Muscel. Primele date arată că suspectul era băut în momentul în care a izbucnit scandalul și s-a năpustit asupra femeii.


Vecin: "Am auzit când a țipat. Țipa și a luat-o vecinul de la 4, după ajutor. Am sunat la 112, a venit poliția si SMURD-ul".

Vecin: "A înjunghiat-o pe nevastă-sa. El e bolnav de diabet și e puțin depresiv. Boala e boală... Era un om calm, un om bun, dar depresia…".

Femeia, rănită, a fost preluată de medici și dusă la spital.

Vecin: "Cuminte, cuminte, pensionar. Și ea la locul ei".

Reporter: "Ați auzit certuri la dumnealor?".

Vecin: "Niciodată".

Marius Buga, reporter Pro TV: "Individul în vârstă de 62 de ani a fost încătușat de polițiști și adus aici, la sediul Poliției din Câmpulung. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru tenativă de omor. A fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața magistratilor cu propunere de arestare preventivă".


VIDEO PROTVPLUS.RO