Condamnari pentru interlopii care au desfigurat un frizer pentru ca le-a cerut sa stea la coada. Ce pedepse au primit

Ultima actualizare: 11-01-2017 06:46
frizer

Costel Remus Balaban si Marcel Florin Balaban, doi interlopi din Galati, au fost condamnati la cate sase luni de inchisoare cu suspendare sub supreveghere de catre Judecatoria Galati.

Cei doi barbati au generat revolta dupa ce pe 31 martie 2016 au mutilat un frizer din Galati pentru ca a avut indrazneala sa nu il tunda pe unul dintre ei de cum a intrat. Salonul era aglomerat, iar individul a fost invitat sa stea la coada ca orice client. Camerele de supraveghere au surprins momentul in care interlopul intra grabit in frizeria plina de clienti care-si asteptau randul. Individul pare ca-i cere frizerului de 39 de ani sa-l tunda imediat - insa omul ii spune sa astepte.

In scurt timp cei doi se imbrancesc, iar frizerul il da afara pe interlop. Lucrurile nu raman insa asa. Cateva minute mai tarziu frizerul incearca sa blocheze usa, dar inauntru dau buzna interlopul, fratele sau geaman si prietenii lui veniti sa-l razbune. Indivizii il lovesc pe frizer cu pumnii, dar in ajutorul celui incoltit sar clientii frizeriei. In urma conflictului frizerul s-a ales cu o fractura de mandibula si a primit 55 de zile de ingrijiri medicale. Barbatul de 39 de ani a sustinut ca politistii l-au sfatuit sa se impace cu agresorii lui si sa accepte o suma de bani din partea lor.

“Frizerul a depus initial plangere penala impotriva agresorilor, dar procurorii nu i-au putut pune sub inculpare si pentru lovire si alte violente, pentru ca frizerul batut si-a retras ulterior plangerea pe baza promisiunii interlopilor ca il vor despagubi. Pe 20 decembrie 2016, Costel Remus Balaban si Marcel Florin Balaban au fost condamnati la cate sase luni de inchisoare cu suspendare sub supreveghere de catre Judecatoria Galati. Cristian Haulica le-a cerut agresorilor despagubiri de 4.500 de euro in contul cheltuielilor de spitalizare, dar si ca daune morale, insa judecatorii i-au respins cererea ca inadmisibila din motivul amintit anterior. Decizia instantei nu este definitiva” relateaza Adevarul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO