Ce s-a întâmplat cu deţinutul din Dâmboviţa care a evadat marţi din penitenciar


Ultimul update: Miercuri 19 Iunie 2019 09:41
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2019 07:19
Categorie: Stiri actuale

Deținutul din Dâmbovița, care a evadat dintr-un spațiu de lucru, a fost capturat marti seara după șase ore de libertate. Individul a parcurs zece kilometri pe câmp și prin pădure până într-o comună învecinată, unde s-a ascuns într-o casă părăsită.

De acolo a fost ridicat de polițiști, care au ajuns în zonă după ce un localnic s-a întâlnit cu fugarul și a dat alarma.

Fugarul a fost capturat de poliţişti într-o casă părăsită, din localitatea Comişani. Ulterior a fost adus la sediul inspectoratului de poliţie Dâmboviţa, iar de aici a fost predat celor de la penitenciarul din Găeşti. Pentru evadare risca până la 3 ani în spatele gratiilor.

Deţinutul, în vârstă de 30 de ani, executa o pedeapsă în regim deschis în Penitenciarul Găesti şi se afla la muncă într-un depozit de legume din comuna Băleni, fiind supravegheat.

La un moment dat a reuşit să fugă de acolo. Imediat ce s-a dat alarma, câmpurile şi pădurea din apropiere au fost împânzite de poliţişti.

Anchetatorii au primit informaţii de la administratorii unei zone de agrement ca un bărbat cu semnalmentele individului a trecut pe acolo, apoi a fugit spre pădure.

Oamenii legii au fost ajutaţi de câinii antrenaţi pentru a lua urma fugarilor. Între timp se instalase panica printre săteni.

Ion Caramalău era condamnat la un an de închisoare pentru furt. Peste 20 de zile urma să ajungă în fata comisiei pentru liberare condiţionată. Însă bărbatul şi-a irosit acum şansa de a pleca din spatele gratiilor mai devreme.

Pe de altă parte, în cadrul penitenciarului a fost începută o anchetă internă pentru a stabili cum a fost posibil ca individul să evadeze de la punctul de lucru.

Deţinutul de la Penitenciarul Găeşti care a evadat marţi a fost prins
Adolescentul din Galați care a evadat din sediul Poliției a fost prins
Fugar din Bacău, găsit într-o poziție nefirească. Voia cu orice preț să scape de poliție
VIDEO PROTVPLUS.RO